Summit-2020_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2020

I år går vi digitalt, og gjør Smarter Communication Summit til en virtuell opplevelse fra start til slutt. Vi beveger oss fra det å snakke om digitale opplevelser, til å praktisere det gjennom virtuelle live-debatter, intervjuer, keynotes og interaksjonsmuligheter. Allerede nå kan du melde deg på til en innholdsrik formiddag, hvor du blant annet møter Virgin Groups tidligere Head of Digital, Alex Hunter, som vil snakke om «Eksepsjonelle kundeopplevelser i det 21. århundre»

Customer-IQ_16-9_Heading.jpg

Mål din Customer IQ

Test hvor godt du forstår kundene dine. Optimaliser kundeopplevelsen. Når du har fullført testen, presenterer vi din Customer IQ sammen med verdifulle råd fra flere ledende eksperter om hvordan du kan forbedre ditt arbeid med kundeopplevelse.

Mattias-Noren_16-9_2.jpg
Mattias-Noren_Expert_NY.png

Årets digitaliseringstrender

Er det en motsetning mellom økt personalisering og større krav på kundeintegritet? Mattias Norén, Head of Business Development, gir sine synspunkter på fem spørsmål bedrifter behøver å ta stilling til i 2020.

Gen-Z_16-9.jpg
Anders-Parment_Expert.png

Hils på dine nye kollegaer

Når 50-tallister går i pensjon, tar generasjon Z over. Akkurat nå pågår det et generasjonsskifte på mange arbeidsplasser. Livsstilseksperten og adferdsforskeren Lovisa Sterna forklarer hva det innebærer for dynamikken.

Hvor-gar-kunden_16-9.jpg

Hvor går kunden?

Med endret forbrukeratferd og en rask teknologisk utvikling er det et spørsmål mange søker svaret på. Copenhagen Institute for Futures Studies benytter seg av scenarieplanlegging for å forberede kundene sine på ulike mulige fremtider.

Teknologi-forbrukere-drommer-om_16-9_NY.jpg

Teknologi forbrukere drømmer om

Ericsson Consumer & IndustryLab har undersøkt hvilken teknologi forbrukere håper på i fremtiden. Enklere innkjøp, raskere betalinger og mer treffsikre anbefalinger sto høyt på ønskelisten.

Vor-tids-megatrends_16-9_NY.jpg

Vår tids megatrender

For å kunne skape en solid og vellykket strategi- eller scenarieprosess er det ifølge CIFS nødvendig at organisasjoner identifiserer megatrendene som kommer til å påvirke dem, og forbereder seg på effektene de kan få for virksomheten. CIFS regner følgende 14 strømninger i samfunnet som vår tids megatrender.

Newsletter-Bg_NO_20200903.jpg

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Hvordan skaper du lønnsomme kunderelasjoner? Hva er de nyeste trendene, og hvilke kommunikasjonskanaler er mest effektive? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få med deg spennende artikler og intervjuer med fokus på det siste innenfor kundekommunikasjon.

Abonner