Markedstrender Nye teknologier FinTech

Fremtiden for faktura- og betalingstjenester

I opptaket fra vårt webinar får du vite mer om hvordan fakturaopplevelsen forandres sammen med Tom Pope, SVP of Payments i Tink som intervjuer våre eksperter fra Strålfors: Mattias Norén, VP Business Development, og Andreas Schei, Head of Business Development and Manager, Nordic Product Management.

Den enorme mengden av fakturaer i Europa undervurderes ofte – 36 milliarder fakturaer sendes ut hvert år – og nå pågår en stille revolusjon om hvordan fakturaer og regninger betales.

Som den største distributøren av fakturaer i Norden jobber vi stadig med å transformere og forbedre våre sluttkunders digitale opplevelse. Gjennom vårt partnerskap med Tink tilbyr PostNord Strålfors Account-to-Account betalinger (også kalt Pay by bank), for å hjelpe avsendere av fakturaer med å styrke kundelojaliteten med sine mottakere, gjennom raske og smidige betalingsmetoder.

Ta del i opptaket fra webinaret med Tink og PostNord Strålfors og lær mer om:

  • Hvorfor fakturering er en perfekt match for A2A-betalinger
  • Hvordan å tillegge Account-to-Account betaling til våre kunders eksisterende faktureringsprosess forbedrer kundeopplevelsen og reduserer kostnader
  • Hvordan både forbrukere og faktureringstjenester har nytte av en sømløs betalingsopplevelse
  • Hva som blir det neste innen fakturaer og betaling, og hvordan din bedrift kan gjøre seg klar for fremtiden
Andreas-Schei_230320_500px_Bg-Grey-WG1.jpg
Andreas Schei
Head of Business Development and Manager, Nordic Product Management

Vil du komme i gang med betalingstjenester som gir både en god kundeopplevelse og raskere betaling? Ta kontakt med våre eksperter, så finner vi sammen løsningene som passer best for din bedrift.

+47 917 45 017
andreas.schei@stralfors.no

Send en melding

Inspirasjon og fordypning

A2A_16-9_Beta.jpg

Ta det neste steget inn i Open Banking og effektiv betaling

Vår A2A betalingsløsning tar bedriften din med inn i fremtiden. For mer fornøyde kunder og en enklere hverdag.

Tink Visa

PostNord Strålfors og Tink inngår samarbeid om open banking-betalinger

PostNord Strålfors, markedsledende innen kundekommunikasjonsledelse og den største distributøren av fakturaer i Norden, har valgt Tink, Europas ledende plattform for åpne banktjenester, som sin leverandør av teknologi for open banking.

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Fremtidens betalingsløsninger

De siste årene har konkurransen innen betalingsløsninger og andre finansielle tjenester økt kraftig. Nå finnes det flere leverandører og bedre og sikrere tjenester enn noen gang før.