Elevate!

28. mai holder vi Smarter Communication Summit, vårt nordiske digitale arrangement. I flere år har PostNord Strålfors samlet eksperter, kunder, samarbeidspartnere og bedriftsledere til ett formål; å dele ny innsikt og perspektiver. 
 
Årets tema er “Elevate.” Vi skal diskutere AI og hvordan neste generasjon teknologi vil påvirke bedrifter og samfunnet vårt. Gjennom inspirerende keynotes, eksterne eksperter og spennende kundecaser fra Norden, vil vi utfordre tradisjonell tenkning og oppmuntre til å fornye digital kommunikasjon med sluttkundene dine. 
 
Årets moderator er Elin Hauge. Elin er ekspert innen KI og forretningsstrategi. I sine foredrag gir Elin tankevekkende og fremtidsrettede perspektiver på bruk og adopsjon av kunstig intelligens i næringslivet og samfunnet. 
 
Bli med oss denne formiddagen fylt av innsikt og inspirasjon på Smarter Communication Summit 2024. La oss sammen løfte kundekommunikasjon- og interaksjon til nye høyder. 
 
Velkommen til Smarter Communication Summit.

Dato: Tirsdag den 28. mai fra kl. 09:00 til 10:30.
Pris: Det er gratis.
Sted: Digitalt.
Språk: Arrangementet er på engelsk med enkelte nordiske innslag (tekstet).


Meld deg på Smarter Communication Summit 2024

Events Summit 2024

Program 

Keynote

Elin Hauge, ekspert innen AI & forretningsstrategi

Elin Hauge

Elin Hauge er ekspert innen AI og forretningsstrategi og nominert som Årets Taler 2024 av MySpeaker. 
 
Elin har bygget broer mellom datadrevne teknologier og forretningsverdi i mer enn 20 år. Hun har en eksepsjonell evne til å koble forretningsstrategi med bruk av AI. Hun bringer nye perspektiver til kjente utfordringer, og avmystifiserer sjargong og buzzwords. 
 
Elin Hauge har en MEng i biofysikk og medisinsk teknologi fra NTNU og en MSc i ledelsesvitenskap og operasjonell forskning fra Warwick Business School.

elinhauge.com

Talere

Anna Wennerstrand, selvstendig coach og rådgiver i selskapet Hamkke

Anna Wennerstrand

Anna Wennerstrand var tidligere kommunikasjon- og merkevaresjef i KF, eier av Coop Norden. Hun spilte en sentral rolle under et av de mest omfattende dataangrepene i Europa, som var rettet mot tusenvis av selskaper i 2021. I dag er Anna selvstendig coach og rådgiver i selskapet Hamkke, og hun hjelper med å effektivisere kommunikasjon og ledelse.

Ulrik Falkner Thagesen, CEO e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen, CEO e-Boks

Ulrik Falkner Thagesen har vært CEO i e-Boks siden januar 2017. Før dette var han nordisk CEO for MediaCom og en del av den europeiske executive komiteen. Han har også vært involvert i ulike startups og hatt styreverv i digitale selskaper inkludert Basisbank, Realfiction, Peytz & Co og Northmedia. I tillegg er han mentor i Copenhagen Fintech.

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi, CEO Kivra

Henrik Lönnevi er CEO i Kivra. Han ble valgt inn i styret i GodEl i 2019 og har vært styreleder siden mai 2022.

Tidligere har han hatt stillinger som Chief Commercial Officer (CCO) for både Telia og Tele2s forbrukervirksomheter. Han har også vært ansvarlig for etableringen i Sverige i energiselskapet Telinet.

Kundecaser

Kundecase Scandic

Scandic automatiserer, frigjør tid og øker datasikkerheten

Scandic er den største hotellkjeden i Norden, og har revolusjonert sin digitale posthåndtering. 
 
Scandics kjerneverdier omsorg, autentisitet, profesjonalitet og mot driver deres daglige drift og forpliktelse til å levere eksepsjonelle gjesteopplevelser. 
 
Gå ikke glipp av denne spennende kundecasen når vi sammen med Gitte Møberg, Finance Manager hos Scandic ser hvordan en av løsningene våre har strømlinjeformet Scandics prosesser, frigjort verdifull tid og forbedret deres datasikkerhet.

Kundecase Telia

Partnerskap har vært drivkraften bak ny digital utvikling

"Dette er det beste vi har gjort på lenge når det gjelder fakturering." 
 
Telia har på få år vokst fra å være en tradisjonell teleoperatør til et medie- og teknologiselskap. Telia Finland er en pioner innen digitalisering av fakturering, samtidig som de fortsetter å finne nye måter for digital transformasjon. 
 
Få med deg historien om Telias strategiske partnerskap med PostNord Strålfors når vi ønsker Pasi Tolvanen, Senior Manager i Telia velkommen. Han vil utdype hvordan dette partnerskapet ikke bare har muliggjort fakturering og kundeservice av høy kvalitet, men også vært drivkraften bak nye digitale utviklinger.

Kundecase Frende Forsikring

Frende Forsikring strømlinjeformer dokumenthåndteringen

Enestående kundeservice, banebrytende teknologi og dedikasjon til kundenes behov har satt Frende Forsikring i førersetet i forsikringsbransjen. 
 
Frende Forsikring har bygget opp en imponerende kundebase med over 250 000 kunder og gikk helt til topps i Norges største kundeserviceundersøkelse i 2023 (KSindeks). 
 
En stor utfordring innen forsikringsbransjen er å håndtere et stort antall dokumenter som skal sendes til kundene. Vi får høre Kristoffer Schmidt, Forretningsutvikler, og Truls Langeland, Systemansvarlig, i Frende Forsikring, fortelle hvordan de har effektivisert sin dokumenthåndtering sammen med PostNord Strålfors.

Se innhold fra tidligere Summits

SCS-2022_16-9.jpg

Smarter Communication Summit 2022

Smarter Communication Summit 2022 ble arrangert med temaet «Rethink!». Nærmere 1000 deltakere fra alle nordiske land fulgte arrangementet live og online. Du kan nå ta del i videoopptak fra keynotes, kundecases og paneldiskusjoner og få inspirasjon til innovasjon.

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Join the conversation!

Alt innholdet fra Smarter Communication Summit 27. oktober 2021 er tilgjengelig.

Summit-2020_16-9.jpg

21. oktober var premieren på vår heldigitale og nordiske event

Et nordisk og digitalt event med nærmere 900 deltagere, som hadde meldt seg på til konferansen. Fra fem forskjellige scener; nordisk, norsk, dansk, svensk og en finsk inspirerte scene, delte 28 foredragsholdere sine internasjonale og nasjonale perspektiver om temaet «Connecting the dots».