Efaktura – en smidig fakturaløsning både for deg og kunden

Har du tenkt på at et godt siste inntrykk kan være starten på noe nytt? Det er derfor fakturaen er så viktig etter et kjøp. Fleksible betalingsløsninger, innbydende faktura layout og relevante tilbud skaper en god relasjon mellom deg og kunden din.

E-faktura_875_panorama-2.jpg

Fakturabehandling i ulike kanaler. La kundene dine velge det alternativet som passer best!

PostNord Stålfors tilrettelegger for fakturautsendelser i den kanalen som passer dine kunder best. Efaktura, digitale postkasser, mobilfaktura, EHF 3.0, papirfaktura, les mer om mulighetene!

Efaktura
Hva er efaktura? En efaktura er en faktura som skapes, distribueres, tas imot og bearbeides i elektronisk form til privatpersoner gjennom nettbanken. Skannede papirfakturaer betraktes ikke som efaktura.

Med efaktura er det enkelt å personalisere kommunikasjonen samt å gi kunden tilgang til mer informasjon om for eksempel varer, tjenester og gode tilbud.

Det er ingen risiko for at en elektronisk faktura forsvinner eller legges et sted og blir glemt bort. Den ligger trygt arkivert i mottakerens nettbank frem til det er tid for betaling. Fakturaer som ikke når mottager sikres distribusjon gjennom reprint og postal forsendelse.

PostNord Strålfors er en av de ledende aktørene innen B2C efaktura til nettbank i Norden.

Mobilfaktura
Sendes sms og tilbyr betalingsfunksjon rett i mobilen- det være seg nettbank, kort eller diverse nordiske betalingsapper.
Les mer om mobilfaktura

EHF (elektronisk handelsformat)
For elektronisk fakturering til bedrifter brukes EHF via PEPPOL.

Med EHF faktura kan du enkelt kommunisere med dine kunder som har akseptert å motta EHF faktura, det vil si at de benytter et aksesspunkt ( som for eks. PostNord Strålfors) og ligger registrert i mottagerregisteret ELMA. PostNord Strålfors er et aksess punkt i PEPPOL, (Pan-European Public Procurement Online)og tilbyr sikker og smidig utveksling av elektroniske dokument.
Ønsker du å vite mer om EHF

Papirfaktura
PostNord Strålfors tilbyr WeMail, markedsledende løsning for print, konvoluttering og porto.
Les mer om WeMail

Digitale postkasser
Vi distribuerer dokument til den digitale postkassen dine kunder har valgt, Digipost eller e-Boks. En digital postkasse er en av flere kanaler for sikker dokumentdistribusjon.
Les mer om digitale postkasser

E-postfaktura
Faktura sendes rett til mottakerens e-post adresse som en pdf.

eArkiv
Samle all informasjon i et sikkert digitalt arkiv. Trygg og sikker elektronisk arkivering.
Les mer om eArkiv


Vil du vite mer om vår efaktura løsning?

Trenger du konkrete råd om hvordan opprette efaktura til nettbank? Booke gjerne et møte med en av våre selgere. PostNord Strålfors har ekspertisen som kan hjelpe deg med elektronisk fakturering og fakturaprint.

*obligatorisk informasjon

Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger i vår personvernerklæring.

PostNord Strålfors kan kontakte meg med relevante tilbud og invitasjoner til arrangementer og forelesninger. Lær mer om hvordan vi håndterer personlig informasjon i vår personvernpolicy.

Relaterte løsninger

Inkassodokumenter-til-Nettbank_16-9.jpg

Forenklede prosesser for distribusjon av betalingsdokumenter

PostNord Strålfors ønsker å stå i spissen i den digitale utviklingen sammen med kundene våre. Nå har vi løsningen for inkassodokumenter til nettbanken på plass.

Onboarding-efaktura_16-9.jpg

Onboarding - eFaktura

Som kunde hos PostNord Strålfors tilbyr vi nå en løsning for raskere og enklere onboarding for eFaktura. Du vil få tilgang til vår bankavtale med bankene, og du slipper å opprette en egen avtale med bank.