Betalingslosninger-ideella-org_Hero_3-1_2.jpg

Gjør en forskjell raskere

Du og din organisasjon kan gjøre en forskjell – her og nå med PostNord Strålfors' betalingsløsning for ideelle organisasjoner. Giverne kan enkelt gi støtte med enten et engangsbeløp eller et fast månedlig beløp.

Mange ønsker å bidra til en bedre verden gjennom å redusere fattigdom, unngå store klimaforandringer eller kjempe mot urettferdighet rundt i verden.

Som en ideell organisasjon kan innsamlingsprosessen ofte være komplisert og tidkrevende. Med PostNord Strålfors' egen betalingsløsning, kan du og kollegaene dine heller fokusere på andre oppgaver.

Velg mellom følgende mobilbetalingsløsninger:

  • QR-kodeløsning
  • SMS-kodeord

La kundene velge

Undersøkelser viser at nærmere 80 prosent av alle som handler eller støtter veldedige formål via nettet, ønsker selv å velge hvordan de skal betale. Med fleksibel mobilbetalingsløsning fra PostNord Strålfors kan giverne selv bestemme hvor og hvordan de vil støtte deres organisasjon, om de vil støtte med et engangsbeløp eller et fast månedlig beløp. Raskt og enkelt, via telefonen.

Fleksibilitet gir raskere uttelling

  • Giver bestemmer betalingskanal (QR-kode eller SMS-kode)
  • Raskere innbetaling
  • Bedre kontantstrøm

Bruk av virkningsfulle elementer

For å forsikre deg om at kundene får med seg budskapet, kan dere ved hjelp av vår løsning for øyesporing (eye tracking) forsterke budskapet med virkningsfulle elementer som tekst og bilder.

Vil du vite mer våre Betalingsløsninger?
PostNord Strålfors' spesialister forteller gjerne mer om hvordan du og kundene dine kan dra nytte av fordelene med våre betalingsløsninger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

 Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Mobilfaktura-tjenesten sender kundene SMS med lenke til landingsside. Her kan de velge betalingskanal selv. SMS-er er utløser rask betaling.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en løsning som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

Hvor får jeg gjort øyesporing eyetracking i Norge?

Øyesporing

Ser kundene det du gjerne vil at de skal lese på fakturaen, på nettsidene og i appen? Eller går de faktisk glipp av det aller viktigste? Hvis du vil forsikre deg om at kundene alltid får med seg riktig informasjon inkludert fakturareklame – og ser det du ønsker de skal se – kan øyesporing (eye tracking) være løsningen.