Betalingslosninger-ideella-org_Hero_3-1_2.jpg

Gjør en forskjell med smart kommunikasjon i alle kanaler

Treff mottakerne i den betalingskanalen de ønsker. Tilpasset kommunikasjon gir bedre brukeropplevelse og dermed mer fornøyde givere og medlemmer.

Mulighetene er mange med smart kommunikasjon i omnikanal

Det skal være enkelt å betale. Vi treffer giverne med rett budskap til rett person i rett kanal. For organisasjoner er fordelene økt og raskere betaling, automatisering og reduserte kostnader. For giverne ligger verdien i enklere betaling, økt lojalitet og en sømløs giverreise.

Få mer fornøyde medlemmer og givere

Segmentering, personalisering og dynamisk design for kampanjer og fakturaer. Med verktøyet i løsningen vår kan dere enkelt gjøre layout, laste opp bilder og video og for eksempel integrere landingsside med betalingslink i utsendelsene. Vi tilpasser innholdet til digitale og fysiske kanaler.

Gjennom oppslag finner vi den distribusjonskanalen medlemmer og givere ønsker å motta kommunikasjon. Løsningen er satt opp slik at vi kan måle om mottaker benytter seg av kanalen. Hvis mottaker ikke har åpnet kampanjen, vil den automatisk sendes i en annen kanal.

La giver velge

Undersøkelser viser at nær 80 prosent av alle som støtter veldedige formål via nettet, ønsker selv å velge hvordan de skal betale. 

Verdien ligger i å kombinere løsninger:

Bruk av virkningsfulle elementer

For å forsikre deg om at giverne får med seg budskapet, kan dere ved hjelp av vår løsning for øyesporing (eye tracking) forsterke budskapet med virkningsfulle elementer som tekst og bilder.

Vil du vite mer om våre Betalingsløsninger?
PostNord Strålfors' spesialister forteller gjerne mer om hvordan du kan dra nytte av fordelene med våre betalingsløsninger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Mobilfaktura-tjenesten sender kundene SMS med lenke til landingsside. Her kan de velge betalingskanal selv. SMS-er utløser rask betaling.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en løsning som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

Hvor får jeg gjort øyesporing eyetracking i Norge?

Øyesporing

Ser kundene det du gjerne vil at de skal lese på fakturaen, på nettsidene og i appen? Eller går de faktisk glipp av det aller viktigste? Hvis du vil forsikre deg om at kundene alltid får med seg riktig informasjon inkludert fakturareklame – og ser det du ønsker de skal se – kan øyesporing (eye tracking) være løsningen.

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger?  

PostNord Strålfors' spesialister forteller gjerne mer om hvordan dra nytte av våre løsninger for betaling og kommunikasjon

* Obligatorisk informasjon