Ett kontaktpunkt for eFaktura

Opplever dere at det å opprette nye fakturautstedere (kunder) er en unødvendig tidkrevende prosess for bedriften? Som kunde hos oss håndterer vi hele prosessen, og du får samtidig tilgang til vår bankavtale.

Kontakt oss

Skal du i gang med å sende eFakturaer til kundene dine, må du først signere en bankavtale. En slik avtale innebærer at banken priser eFaktura-tjenesten til fakturautsteder, og melder deg inn som fakturautsteder til Nets.

Det er på tide med en enklere løsning

Som kunde hos PostNord Strålfors tilbyr vi en løsning for raskere og enklere onboarding for eFaktura. Som kunde vil du få tilgang til PostNord Strålfors’ bankavtale med bankene, og du slipper å opprette en egen avtale med bank. Funksjonaliteten er ferdig innebygget i systemene, og du slipper testing og implementering hos Nets.

Vi håndterer prosessen på vegne av kundene våre, du kommer raskt i gang med løsningen, i tillegg får du kun ett kontaktpunkt å forholde deg til for hele prosessen - din kundebehandler hos PostNord Strålfors.

PostNord Strålfors sørger for at du kommer i gang med eFaktura på en enkel måte. Vi håndterer prosessen og du kan heller bruke ressursene dine på andre områder.

Vi håndterer hele prosessen

En av PostNord Strålfors’ største styrker er å ta hånd om prosessen på vegne av kundene våre. Vi håndterer prosessen på oppdrag fra dere og kobler på kunder som skal kobles på løsningen. På denne måten sparer dere unødvendig tid og bruk av egne ressurser.

Vil du vite mer om Betalingsløsninger?
PostNord Strålfors' spesialister forteller gjerne mer om hvordan du og kundene dine kan dra nytte av fordelene med mobilbetalinger.

Kontakt oss

 
eFaktura-tilby-B2C_16-9.jpg

eFaktura til nettbank

Personaliserte eFaktura med innbydende design og relevante tilbud skaper rom for mersalg til kundene! Strålfors' B2C eFaktura-løsning inngår i en portefølje av fleksible fakturaløsninger hvor kundene selv velger hvordan de vil motta fakturaer. Det bidrar til gode relasjoner og sikrere innbetalinger.

Inkassodokumenter-til-Nettbank_16-9.jpg

Forenklede prosesser for distribusjon av betalingsdokumenter

PostNord Strålfors ønsker å stå i spissen i den digitale utviklingen sammen med kundene våre. Nå har vi løsningen for inkassodokumenter til nettbanken på plass.