Dynamisk kommunikasjon

Med dynamisk kommunikasjon forvandler du all informasjon og alle fakturaer til interessante og interaktive dokument som kundene vil ønske å lese og utforske. Løsningen er fullt ut fleksibel og støtter levering i omnikanal.

dynamisk_kommunikation.jpg

Med PostNord Strålfors’ løsning for dynamisk kommunikasjon blir innholdet skreddersydd til kanalen og mottakeren.

Fakturaen er ikke bare et dokument som forteller kundene hvor mye de skal betale for de produktene eller tjenestene du leverer. I mange tilfeller er fakturaen den eneste kontakten de har med bedriften. 

Dynamisk kommunikasjon betyr at du kan sende alle typer administrative budskap til nøyaktig den kanalen kunden foretrekker, for eksempel en digital postkasse eller direkte til mobilen som tekstmelding, via en EDI-løsning eller til en mobilapp. Det betyr også at du kan gi kundene mulighet til å ta imot all administrativ kommunikasjon på mobilen. 

All informasjon på ett sted 

Når du lager utsendelser, kan du enkelt utføre alle nødvendige justeringer på ett sted. Deretter vil endringene automatisk slå igjennom på alle steder og i alle kanaler – samtidig. På skjermen forhåndsviser du enkelt resultatet for alle plattformer og kanaler. Du kan også kontrollere og godkjenne dokumentene på mobilen. 

Se hvordan man jobber med korrektur før utsendelser i omnikanal. 

Med dynamisk kommunikasjon kan kundene selv velge når og hvordan de mottar bedriftens budskap. Det kan være som en nettside på mobilen, der innholdet automatisk og responsivt tilpasser seg den aktuelle enheten og skjermstørrelsen, eller som en printet faktura i postkassen. 

Interaktive opplevelser 

Det er også mulig å gjøre den administrative kommunikasjonen interaktiv, for å gi kundene en større opplevelse. Du kan for eksempel la kundene se nærmere på detaljer om forbruk eller saldo og visuelt illustrere informasjonen med statistikk og interaktive diagrammer. Hvorfor ikke inkludere tilbud til de trofaste kundene i en egen målgruppe? Med dynamisk kommunikasjon er det bare fantasien som setter grenser. 

Her har vi samlet noen eksempler på dynamisk kommunikasjon.

Glem ikke å klikke på alle koblingene og prøve ut funksjonene.