invoice_scanning_HERO.jpg

Invoice scanning

Med Invoice Scanning kan du digitalisere innkommende fysiske fakturaer. Det forenkler administrasjonen og reduserer kostnadene.

Last ned brosjyre Kundeinnlogging

Fysiske fakturaer blir digitale

  • Sparer tid og penger
  • Lett å koble til
  • Skalerbarhet – utvid tjenesten etter behov
  • Fremtidssikrede data

Slipp ressurskrevende brevhåndtering

Du trenger ikke selv å håndtere innkommende fakturaer. Vi kan gjøre det for deg. Ring 010-43 61 600, eller send en melding.

Fysiske og digitale fakturaer i samme strøm

Også i den digitale tidsalderen finnes det fysiske fakturaer. Mange fakturaer blir sendt i PDF-format via e-post. Håndteringen av disse krever tid og ressurser som du ellers kunne brukt på kjernevirksomheten. Ved å skanne innkommende fysiske fakturaer og automatisk tolke informasjonen i dem, slipper du denne tidstyven.

Med Invoice Scanning tar vi hånd om fakturaene for deg, både fysiske og digitale. Fakturaene skannes inn og konverteres til riktig format for det elektroniske fakturahåndteringssystemet ditt med alle relevante fakturadata. Deretter blir de digitaliserte fysiske fakturaene sendt sammen med de digitale til fakturasystemet ditt.


Hvis det finnes forsendelser som av ulike grunner ikke kan skannes inn, løser vi det med profesjonell manuell innmating.

Standardisert eller skreddersydd løsning

Det finnes ulike varianter av Invoice Scanning og ulike tilleggstjenester å velge mellom, avhengig av behov:

  • Invoice Scanning Standard – håndtering av digitale og fysiske fakturaer med tolv ulike standardiserte fakturadata (for eksempel fakturanummer, betalingsdato og beløp), med levering i et digitalt standardformat.
  • Invoice Scanning Customised – kundetilpasset løsning med kobling til Business Integration Managementsom kan håndtere alle typer data, inkludert fakturalinjer, med levering i ønsket digitalt format.
  • Physical Archiving – tilleggstjeneste for lagring av fysiske dokumenter som er skannet inn.
  • eArchive – tilleggstjeneste for sikker digital lagring som gjør informasjonen lett tilgjengelig og søkbar. 

Tidsbesparende, med full kontroll over fakturaflyten

Invoice Scanning registrerer fakturaene i fakturasystemet og gir deg full kontroll på hvor i betalingsprosessen fakturaene befinner seg, noe som letter planleggingen. Alt som gjenstår for deg å gjøre, er å godkjenne fakturaen. Du og dine kolleger får mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Mange fornøyde kunder

Vi er en av Nordens største og sikreste leverandører av digitalisering og fakturaskanning. Invoice Scanning er en velprøvd løsning med dokumentert gode resultater og mange fornøyde kunder, alt fra store selskaper til kommuner og statlige organisasjoner.

Relaterte løsninger

16-9_mailroom-solutions

Mailroom Solutions

Automatiser håndteringen av all innkommende kommunikasjon fra samtlige kanaler. Det sparer deg for administrasjonsarbeid og reduserer kostnadene.

Archive_Scanning-puff-16-9.jpg

Archive Scanning

Med Archive Scanning digitaliserer du effektivt fysiske arkiver, alt fra avtaler og HR-arkiver til gamle byggetillatelsesdokumenter. Det gjør arkivet søkbart – og GDPR-kompatibelt.

16-9_supplier-eInvoiceB2B.jpg

Supplier eInvoice B2B

Det här är lösningen för dig som behöver hantera inkommande elektroniska fakturor från leverantörer. Den ger dig stringens, enhetlighet och sparar tid. All data hamnar på ett ställe och fakturorna blir lättare att attestera.

Slipp ressurskrevende brevhåndtering

Du trenger ikke selv å håndtere innkommende fakturaer. Vi kan gjøre det for deg. Ring 010-43 61 600, eller send en melding.