Øyesporing og fakturareklame

Ser kundene det du gjerne vil at de skal lese på fakturaen, på nettsidene og i appen? Eller går de faktisk glipp av det aller viktigste? Hvis du vil forsikre deg om at kundene alltid får med seg riktig informasjon inkludert fakturareklame – og ser det du ønsker de skal se – kan øyesporing (eye tracking) være løsningen.

eyetracking_screen_stralfors_vnn_875x580.jpg

Øyesporing (eye tracking) benyttes for å måle hva dine kunder ser på, hvor lenge og i hvilken rekkefølge. Informasjone brukes deretter til å analysere, vurdere og forbedre din kommunikasjon.

Ved hjelp av øyesporing og noen direkte spørsmål til testpersonene så får du svar du behøver for å kunne forbedre din markedsføring. Du får vite hvor på fakturaen eller annonsen kunden leter etter spesialtibud, hvordan budskapet avkodes og hvor de forventer seg at informasjonen skal finnes. Alt dette vil hjelpe deg til å forbedre din kommunikasjon.

Budskap og format blir vanligvis definert i forkant så det er gode muligheter til påvirke kunden i design og layout på digitale flater så vel som på papir. Enkle knep for å øke leseverdien er for eksempel å legge til en faktarute, bilder eller en understrekning av et ord.

Vil du vite mer om øyesporing og fakturareklame?
Vil du ha praktiske tips om hvordan du kan bruke øyesporing? Og få flere forslag til hvordan du kan kommunisere smartere og mer effektivt med fakturareklame?

Kontakt oss

 

Les mer om våre Kundeinnsikts-tjenester

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Nå giverne i den betalingskanalen de ønsker. Tilpasset kommunikasjon gir bedre brukeropplevelse og dermed mer fornøyde givere og medlemmer.

Kartlegging av kundereisen

Kartlegging av kundereisen

Kartlegging av kundereisen gir deg oversikt over hvilke behov kundene dine har i all kontakt med virksomheten. Raske og fleksible kunder stiller høye krav til virksomheten. Derfor er kartleggingen viktig å gjennomføre nå og som en gjentagende aktivitet for å spore endringer i kundeatferd.

Neuroscience_16-9.jpg

Neuroscience

Med hjälp av neurovetenskapliga metoder går det att mäta hur hjärnan reagerar på olika typer av kommunikation. Vår undersökning ger en djupare förståelse för de roller fysisk och digital kommunikation spelar i människors vardag – och kan ge en fingervisning om var och när de olika kanalerna fungerar bäst.

Øyesporing et effektivt verktøy for smartere kommunikasjon