Wemail-HERO4.jpg

We Mail

We Mail er en enkel og sikker tjeneste for deg som har behov for å kommunisere i både fysiske og digitale kanaler, men gjerne vil slippe administrasjon og problemer.

Enkel kommunikasjon på kundens vilkår for små og store bedrifter

 • Du sender digitalt og fysisk på samme tid
 • Praktisk emballasje for porto og trykk
 • Standardiserte inn- og utkanaler
 • Stykkpris – passer for små og mellomstore volumer
 • Lettvint og standardisert integrering
 • Sikker kommunikasjon som oppfyller lover og regler

Vil du begynne å bruke We Mail?

Trenger du konkrete tips til hvordan du kan utnytte alle fordelene med We Mail? Avtal tid til en prat med en av våre selgere. PostNord Strålfors har eksperter som hjelper deg.

Reduserer administrasjonen

We Mail er en tjeneste for deg som er opptatt av hvordan kommunikasjonen havner hos kundene, men ikke har nok tid eller ressurser til å bygge din egen løsning. We Mail passer best for små og mellomstore bedrifter, men fungerer også for store selskaper med spesielle utfordringer.

Noe som skiller We Mail fra andre tjenester, er at du i forveien alltid vet hva du betaler. Det skal være enkelt å kommunisere.

Tilpasse seg kunden

I dag må bedrifter som kommuniserer, tilpasse seg kundenes behov og ønsker. Hvis kundene ikke får velge selv, er de i mye større grad enn det bedrifter tror, villige til å avslutte kundeforholdet.

I Sverige er for eksempel fysiske brev den beste kanalen for skriftlig kommunikasjon hvis du vil fange kundenes oppmerksomhet eller sende ut noe som kan oppfattes som privat, eller noe de vil ta vare på. Svenskene setter pris på digitale kanaler for rask kommunikasjon av informasjon som skal videreformidles, eller som de vil ha tilgang til uansett hvor de befinner seg.

Det er enkelt – slik fungerer We Mail

 1. Du sender brevmalen din til oss, så legger vi den inn i systemet vårt.
 2. Deretter sender du oss en fil med mottakeradresser og annen data som skal sendes med.
 3. Vi tar hånd om alt som angår kommunikasjonen: utskrift, konvoluttering og distribusjon.
 4. Hvis du har valgt flere digitale kanaler, sorterer og distribuerer vi etter dine kunders ønsker.

I We Mail inngår utskrift, konvoluttering og porto. Følgende digitale kanaler fås som tilvalg:

 • Digipost – formidling til digitale postkasser som Kivra, e-Boks og Mina meddelanden.
 • eArchive – sikker lagring av alle typer dokumenter i et elektronisk arkiv. Rask, fleksibel og kostnadseffektiv tilgang til dokumenter døgnet rundt.

Kunder som använder We Mail

futursoft-top-image.jpg

Unikt samarbete med Futursoft lyfter affärerna

PostNord Strålfors har slutit ett återförsäljningsavtal med det finska programvaruföretaget Futursoft, som specialiserat sig på systemlösningar inom fordons- och maskinbranschen. – De använder vår multikanallösning We Mail som de brandar om gentemot sina kunder, berättar Jukka Leivonen, säljare på PostNord Strålfors i Finland.

Consector_Owners_16-9.jpg

Enkel förmedling avgörande för Consector

Låneförmedlaren Consector hjälper privatpersoner att förhandla lån med svenska banker. Med PostNord Strålfors We Mail-lösning får kunderna snabbt och enkelt lånejämförelser skickat med post till sin folkbokföringsadress.

Relaterte løsninger

eArchive-16-9_2.jpg

eArchive

Rask, sikker og GDPR-kompatibel tilgang til data sparer deg for mye tid i det daglige arbeidet. Og gir bedre kundeopplevelser. eArchive er selve kjernen i alle informasjonsstrømmer.

Digital-Mailboxes-16-9.jpg

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Vil du begynne å bruke We Mail?

Trenger du konkrete tips til hvordan du kan utnytte alle fordelene med We Mail? Avtal tid til en prat med en av våre selgere. PostNord Strålfors har eksperter som hjelper deg.