Payment Management

En sikker betalingstjeneste i Omnichannel. Med Payment Management fra PostNord Strålfors kan du enkelt la kundene bestemme – hvordan, hvor og når.

Løsninger

16-9_Payment-with-digipost.jpg

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling med e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for feilbetalinger, og antallet sene innbetalinger går ned. Det gir deg en bedre pengestrøm.

16-9_efaktura_NO.jpg

Efaktura til nettbank

Har du tenkt på at et godt siste inntrykk kan være starten på noe nytt? Det er derfor fakturaen er så viktig etter et kjøp. Fleksible betalingsløsninger, innbydende faktura layout og relevante tilbud skaper en god relasjon mellom deg og kunden din.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

I dag har vi alltid mobilen med oss, og når vi får en SMS, svarer vi med det samme. Med Mobile Invoice får du raskere betaling, og kundene blir mer fornøyde fordi de selv kan bestemme når og hvordan de skal betale.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Papirfakturaen er enkel å tilpasse målgruppen. Det er en trygg kanal for mange kunder, og lett å legge til i digitale utkanaler.

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

 Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

Kundeopplevelsen i sentrum

Den digitale utviklingen går i rasende fart. Aldri før har mulighetene vært flere. Dette gjelder også for PostNord Strålfors' betalingsplattform, som gir oss mulighet til å utarbeide unike løsninger tilpasset kundenes behov.

De siste årene har det vokst frem helt nye betalingsmåter på digitale plattformer. Og én ting er sikkert – det er forbrukerne som bestemmer. Tid og oppmerksomhet er den nye valutaen, og individuelle behov styrer de daglige kommunikasjonsutfordringene.

Krever personlig kommunikasjon

Nordmenn mottar i dag cirka 13 fakturaer per måned, 67 prosent av dem digitalt, og de betaler disse ofte med det samme i stedet for samlet én gang i måneden. Mange forbrukere vil fortsatt ha en fysisk faktura i postkassen, spesielt den eldre generasjonen. Steget mellom fysisk og digital faktura trenger imidlertid ikke å være langt, det vet vi i PostNord Strålfors.

Helt klart er det at dagens forbrukere forventer seg mer og personlig kommunikasjon og fleksible betalingsalternativer – i de kanalene som passer dem. Når det passer dem.

De forventer seg betaling i Omnichannel.

Vi knytter sammen den digitale verden

Bedriftsvinnerne i dag er de som forstår hvordan ny teknologi og nye trender skal omsettes i forretningsutvikling. De som aktivt arbeider for bedre å forstå forbrukeren og kontinuerlig utvikle kundereisen. Med PostNord Strålfors' betalingsplattform i Omnichannel tar du et stort steg mot en fullt integrert kundeopplevelse.

PostNord Strålfors' Payment Management er en sikker nordisk plattform, basert på unik forbrukerinnsikt og en rekke betalingsmoduler som enkelt kan tilkobles via plug-and-play. Du når enkelt og raskt ut til alle kundene dine med individualiserte betalingsløsninger. Fleksibelt og tilpassbart.

I tillegg til fordeler som høyere betalingsvilje og raskere innbetalinger blir også kundeopplevelsen merkbart bedre. Alle våre løsninger følger selvsagt gjeldende lovgivning.

Det er lett å komme i gang!

Med PostNord Strålfors' Payment Management kommer du raskt i gang. Du har alt på ett sted i og med at vi samarbeider med alle store aktører på det nordiske markedet. Kontakt våre eksperter, så finner vi i fellesskap de betalingsløsningene som passer best for din bedrift.