Payment Management

En sikker betalingstjeneste i Omnichannel. Med Payment Management fra PostNord Strålfors kan du enkelt la kundene bestemme – hvordan, hvor og når.

Payment Management video

Løsninger

16-9_Payment-with-digipost.jpg

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling med e-Boks

Betalinger direkte i e-Boks fjerner risikoen for feilbetalinger, og antallet sene innbetalinger går ned. Det gir deg en bedre pengestrøm.

16-9_efaktura_NO.jpg

Efaktura til nettbank

Har du tenkt på at et godt siste inntrykk kan være starten på noe nytt? Det er derfor fakturaen er så viktig etter et kjøp. Fleksible betalingsløsninger, innbydende faktura layout og relevante tilbud skaper en god relasjon mellom deg og kunden din.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

I dag har vi alltid mobilen med oss, og når vi får en SMS, svarer vi med det samme. Med Mobile Invoice får du raskere betaling, og kundene blir mer fornøyde fordi de selv kan bestemme når og hvordan de skal betale.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paper Invoice

Papirfakturaen er enkel å tilpasse målgruppen. Det er en trygg kanal for mange kunder, og lett å legge til i digitale utkanaler.

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

 Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

Den enkle veien til smartere fakturering

PostNord Strålfors’ Payment Management gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Den digitale utviklingen går i rasende fart. Aldri før har mulighetene vært flere. Helt klart er det at dagens forbrukere forventer seg mer og personlig kommunikasjon og fleksible betalingsalternativer – i de kanalene som passer dem. Når det passer dem.

Vår betalingsplattform gjør det mulig å skape unike løsninger for de forskjellige behovene våre kunder har – slik at de er tilpasset de forskjellige behovene deres kunder har.

I tillegg til fordeler som høyere betalingsvilje og raskere innbetalinger blir også kundeopplevelsen merkbart bedre.

En del av vårt Omnichannel-tilbud

Bedriftsvinnerne i dag er de som forstår hvordan ny teknologi og nye trender omsettes i forretningsutvikling. De som arbeider aktivt for bedre å forstå forbrukeren og kontinuerlig utvikle kundereisen.

Med PostNord Strålfors' betalingsplattform i Omnichannel tar du et stort steg mot en fullt integrert kundeopplevelse. Vi tilbyr intuitive betalingsløsninger i tråd med kundebedriftenes overordnede kommunikasjons- og varemerkestrategier.

Vi mener at digital fakturabetaling skal være både smidig og effektivt. Ved å gjøre det kompliserte enkelt legger vi til rette for sterkere kunderelasjoner – og bedre forretninger.

Det er lett å komme i gang!

Med PostNord Strålfors' Payment Management kommer du raskt i gang. Du har alt på ett sted i og med at vi samarbeider med alle store aktører på det nordiske markedet. Kontakt våre eksperter, så finner vi i fellesskap de betalingsløsningene som passer best for din bedrift.