print_solutions_Hero3.jpg

Printløsninger

Iblant trenger kunder fysisk kommunikasjon og fysiske produkter. Våre Printløsninger hjelper deg med alt fra dataanalyse til produksjon, distribusjon og lagerhold.

Printløsninger • Tjenesteoversikt

3d print som tjeneste. Kjøpe 3D-printing i stedet for å eie printer selv

3D Printtjenester

Med 3D Printtjenester får du helt nye muligheter til å forbedre din virksomhet: Du kan f.eks. vise frem et kundetilpasset produkt på et salgsmøte, produsere én enkelt reservedel når du trenger det, eller teste mange forskjellige versjoner av en prototype uten at det koster en formue.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

WeMail

WeMail er en enkel og sikker tjeneste for billig porto, konvoluttering, adressering og eventuelt personifiserte vedlegg. Med WeMail kan du enkelt kommunisere i både fysiske og digitale kanaler med lite administrasjon og problemer.

Printløsninger gir fysiske produkter til presis tid

Dataene dine bearbeides og gjøres om til konvolutterte utsendelser, kundeklubbkort eller en reservedel. Alt blir skrevet ut eksakt når du trenger det, og sendt ut til eksakt tid. Ved behov kan vi også lagre produktene for deg.

Korte ledetider som effektiviserer flyten

Med Strålfors Printløsninger kan du persontilpasse og skreddersy fysisk kommunikasjon og fysiske produkter. Skap nesten hva som helst og få nye, uante forretningsmuligheter med våre 3D-skrivere. Fang oppmerksomheten og få kundene til å føle seg verdsatt med trykt kommunikasjon. Eller belønn trofaste kunder med et kundeklubbkort.

Alt du trenger å gjøre, er å sende relevant informasjon til oss, så ordner vi resten – fra produksjon til distribusjon og eventuelt oppbevaring. Med kortest mulige ledetider får du en mer effektiv informasjons- og produktflyt.

Trykt informasjon overgår digital – iblant

I digitaliseringens tidsalder er det lett å la seg rive med og digitalisere alt. Det er ikke alltid hensiktsmessig. Noen ganger er det bedre å digitalisere på kundens vilkår. I enkelte tilfeller fungerer fysisk kommunikasjon fortsatt bedre enn den digitale.

Rapporten "Nordic Channel Compass 2018" viser for eksempel at skriftlig kommunikasjon er best egnet til å fange oppmerksomheten. Og at fysiske brev er best når du vil gi et godt og tillitvekkende inntrykk, eller vil at kunden skal føle seg verdsatt. I og med at vi bruker digitaltrykk, er det dessuten lett å tilpasse hver enkelt utsendelse personlig.

Skap hva som helst og få nye forretningsmuligheter

3D-utskrift gir deg mulighet til å skape ting som er umulige å få til med tradisjonelle metoder. I tillegg er det raskt og rimelig. Med vår 3D-portal trenger du heller ingen forkunnskaper – eksperthjelp er bare et knappetrykk unna. Det gir deg nye og uendelige forretningsmuligheter.

Mange muligheter med elektroniske kort

Elektroniske kort har mange bruksområder, alt fra SIM-kort og betalingskort til gavekort, busskort og kundeklubbkort. En stor del av korthåndteringen dreier seg om behandling av data og distribusjon av kortene. Det løser vi for deg.

Kunder som bruker våre printtjenester

Skånetrafiken

Skånetrafiken

Skånetrafiken lanserer et kort for ID-baserte reiser i samarbeid med PostNord Strålfors. Resultatet blir smartere og mer miljøvennlig billetthåndtering og effektiv kortdistribusjon.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Karolinska_16-9.jpg

Karolinska sjukhuset

På barneradiologisk avdeling på Karolinska Universitetssjukhuset i Sverige bruker ortopeder og kirurger 3D-printede kroppsdeler for å forstå misdannelser bedre før en operasjon og for å utføre prøveoperasjoner.

16-9_SJ_3D.jpg

3D-printing ga raskere togservice

Siden SJ begynte å 3D-printe reservedeler hos PostNord Strålfors, har servicetiden gått ned. Nå er flere av togene i drift samtidig som funksjonaliteten har økt.

Filip-Sandberg_Glenair-Nordic_875x500.jpg

Enklere salgsprosess med 3D-utskrift

Med prototyper skrevet ut i 3D kan Glenair Nordic demonstrere for kundene hvordan et kundetilpasset produkt vil fungere i virkeligheten. – Det hjelper oss utrolig mye i salgsprosessen, sier Filip Sandberg, Technical Sales Manager i Glenair Nordic.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk innhold

Persontilpassede utsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øker treffsikkerheten. – Vi legger bort klønete formater som pdf, og åpner for at kundene kan finne informasjon fra oss i den kanalen og på den plattformen de foretrekker, forklarer Fredrik Welin.

Skelleftea-kraft_16-9.jpg

Mer fornøyde kunder takket være digitalisering

Skellefteå Kraft skal bli det beste energiselskapet i Sverige. Med bransjens mest fornøyde kunder er de på god vei.

Få nye forretningsmuligheter!

Med trykt kommunikasjon skaper du tillit, og 3D-utskrevne produkter gir nye og uante forretningsmuligheter. Lurer du på hvordan du kan utnytte disse mulighetene?