3D Printtjenester

3D Printtjenester innebærer lynrask produksjon og levering av 3D-utskrifter av høy kvalitet som gir deg helt nye forretningsmuligheter. Med vår brukervennlige 3D-portal trenger du ingen forkunnskaper.

Besøk 3D-portalen

Skap hva som helst

  • Svært korte produksjonsledetider
  • Minimalt med tid før markedsintroduksjon
  • Lave utviklingskostnader
  • Ingen forkunnskaper kreves
  • Skreddersy produkter for enkeltformål eller -kunder
  • Rimelig å lage og teste ulike versjoner av prototyper
  • Slipp lagerhold – utskrift på anmodning
  • Gjør det umulige mulig – komplekse geometriske former og blandede materialegenskaper

Vil du vite mer om våre 3D Solutions?

Kontakt oss hvis du vil diskutere hvordan du kan utnytte mulighetene med 3D Solutions i din virksomhet. Vi har ekspertene som kan hjelpe deg hele veien fra idé til ferdig produkt.

Vi håndterer hele kjeden av 3D Printtjenester

3D-utskrift er mye raskere og rimeligere enn tradisjonelle fremstillingsmetoder, for eksempel formstøping. Nå er det plutselig økonomisk mulig å lage bare ett eksemplar av et produkt. Det er også mulig å skape komplekse geometriske former som ikke kan oppnås med støping.

I 3D-portalen kan du bestille døgnet rundt og få skreddersydde produkter og reservedeler lynraskt slik at driften ikke stopper opp unødig.

Helt nye muligheter for din virksomhet

Produktet kan få nøyaktig de egenskapene som trengs, selv i tilfeller der det stilles høye krav til materialet, for eksempel industrisertifisert metall til tungindustrien eller biokompatibel plast til legemiddelindustrien. Strålfors kan i dag skrive ut i hardplast (akrylatplast), termoplast, ABS-plast og nylon.

Det er også mulig å skrive ut bevegelige deler – for eksempel lokk som kan skrus av, eller briller med bevegelige stenger. Hardheten kan variere fra myk som gummi til hard som stein. Dette gir deg helt nye muligheter.

Ingen forkunnskaper kreves

Det beste med våre 3D-printløsninger er at du ikke trenger noen forkunnskaper. Via en plugin kan du selv skrive ut et 3D-produkt direkte fra et CAD-program. Hvis du ikke har CAD-kunnskaper, kan du med et enkelt klikk kontakte eksperter fra PostNord Strålfors som hjelper deg med å lage akkurat det produktet du trenger. Vi er bare et knappetrykk unna!

Høy sikkerhet

For at du som kunde aldri skal trenge å være redd for at produktene dine havner i gale hender, er all informasjon i 3D-portalen kryptert. Det er først når du aktivt inviterer noen andre, for eksempel en ekspert fra PostNord Strålfors, at informasjonen blir tilgjengelig for denne personen. Vi har i tillegg en konfidensialitetsavtale med alle våre kunder.

Stort fokus på miljø

Vi bruker alltid 3D-skrivere som finnes så nær din bedrift som mulig, dette for å minimere transportstrekningene. Lokalene våre er nøye tilrettelagt for 3D-utskrift slik at restprodukter ikke skal skade miljøet.

Mange forskjellige typer materiale

Via 3D-portalen kan du skrive ut i hardplast (akrylatplast), termoplast, ABS-plast, nylon og metall.

Kunder som bruker 3D Solutions

Karolinska_16-9.jpg

Karolinska sjukhuset

På barneradiologisk avdeling på Karolinska Universitetssjukhuset i Sverige bruker ortopeder og kirurger 3D-printede kroppsdeler for å forstå misdannelser bedre før en operasjon og for å utføre prøveoperasjoner.

16-9_SJ_3D.jpg

3D-printing ga raskere togservice

Siden SJ begynte å 3D-printe reservedeler hos PostNord Strålfors, har servicetiden gått ned. Nå er flere av togene i drift samtidig som funksjonaliteten har økt.

Filip-Sandberg_Glenair-Nordic_875x500.jpg

Enklere salgsprosess med 3D-utskrift

Med prototyper skrevet ut i 3D kan Glenair Nordic demonstrere for kundene hvordan et kundetilpasset produkt vil fungere i virkeligheten. – Det hjelper oss utrolig mye i salgsprosessen, sier Filip Sandberg, Technical Sales Manager i Glenair Nordic.