Wemail-HERO4.jpg

We Mail – print, konvoluttering og porto i ett

We Mail er vår markedsledende løsning for print, konvoluttering og porto. Vi tilbyr også kundeunike løsninger for adressering og konvoluttering.

We Mail er den mest populære og kostnadseffektive printløsningen blant kundene våre, uavhengig om volumet på utsendelsene er lite eller stort. We Mail passer like godt til fakturautsendelser som til andre postale utsendelser. We Mail gjør det enkelt å sende ut riktig budskap til riktig målgruppe. Bruk muligheten til å personalisere alle vedlegg i konvolutten, til og med en personalisert brosjyre.

Enkelt

  • Alt på ett sted. Alle kostnader til print, konvoluttering og porto på én faktura.
  • Du slipper lagerhold. Med standardiserte konvolutt- og papirkvaliteter og gjennomgående digital print er det ikke nødvendig å forhåndstrykke eget materiell.

Raskt

  • Korte ledetider. Send ut budskapet raskt og effektivt.
  • Vi leverer. Utsendelsen ankommer alltid kundene til rett tid, og det kan være bra for kontantstrømmen og for ønsket høy svarfrekvens.

Økonomisk

  • Porto. Det er lik porto – uansett om det sendes ett brev eller 25 000 brev om dagen.

Effektivt

  • Kostnadseffektivt. Vi kan raskt tilpasse We Mail til bedriftens IT-infrastruktur. Det betyr at du kan frigjøre ressurser som kan brukes på oppgaver med høyere prioritet.
  • Profilerte utsendelser. Profiler bedriften i konvoluttvinduet.

Fleksibelt

  • Digitale kanaler. Legg til kanaler; for eksempel eFaktura til nettbank og digitale postkasser.
  • Enkel integrering. Det er enkelt å koble We Mail sammen med forskjellige systemer da løsningen takler mange ulike filformater.

Sikkerhet

  • PostNord Strålfors sikkerhetsstandarder er godkjent etter de krav som gjelder for banker og forsikringsselskaper.

PostNord Strålfors tilbyr også kundespesifikke løsninger for print og konvoluttering.

Relaterte løsninger

eArchive-16-9_2.jpg

eArkiv

Rask, sikker og GDPR-kompatibel tilgang til data sparer deg for mye tid i det daglige arbeidet. Og gir bedre kundeopplevelser. eArkiv er selve kjernen i alle informasjonsstrømmer.

Hva er digipost? Digital postkasse. Utsendelser havner riktig sted

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Vil du begynne å bruke We Mail?

Trenger du konkrete tips til hvordan du kan utnytte alle fordelene med We Mail? Avtal tid til en prat med en av våre selgere. PostNord Strålfors har eksperter som hjelper deg.