Arbeid i en bedrift som ikke står stille

Stadig forandring. Stadig utvikling. Bli med og utvikle oss til den fremste digitale nyskaperen i Norden.

Ledige stillinger

Vil du være med og utvikle fremtidens kundekommunikasjon?

Da skal du kanskje begynne å jobbe hos oss. Vi hjelper bedrifter med mange kunder å kommunisere mer effektivt og personlig i både fysiske og digitale kanaler.

En av de viktigste årsakene til at vi holder oss relevante på et marked i stadig forandring, er vår evne til å utvikle oss og ta i bruk ny teknologi. Vi er stolte over å representere noen av de største varemerkene i Norden.

Vi forstår komplekse systemer og prosesser og leverer alltid riktig informasjon til riktig person til riktig tid og i riktig kanal.

Helt siden starten i 1919 har vår historie vært preget av nysgerrighed og innovasjon. Vår erfaring med å bryte ny mark har skapt en løsnings- og kundeorientert kultur som fortsatt er til stede. Vi er prestisjefrie mennesker som alltid forsøker å gjøre det beste ut av enhver situasjon. 

Verden er i konstant forandring, men gjennom våre verdier holder vi fast ved det som er kjernen i virksomheten – kunderelasjonen. Våre verdier Nærværende, Pålitelig og Bærekraftig leder oss fremover. Det betyr at vi er tilgjengelige, at vi holder det vi lover, og at vi bestreber oss på å utvikle respektfulle forhold på alle områder.

Vi vet at vår fremgang er summen av det daglige arbeidet, og at våre medarbeidere er den største ressursen.

Sammen bygger vi partnerskap med våre kunder.

Mer om å jobbe i PostNord Strålfors

For-students_16-9.jpg

Ledige stillinger

Velkommen til å søke på ledige jobber i PostNord Strålfors.

Meet-our-people_16-9.jpg

Treff våre medarbeidere

Hør våre ansatte fortelle hvordan det er å jobbe i PostNord Strålfors.

Linkedin_16-9_transp.png

Følg oss på LinkedIn

Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert på nyheter og aktiviteter hos oss. Her publiserer vi også løpende informasjon om ledige stillinger som du kan søke på.