PostNord lanserer 3D Portal for 3D Solutions on-demand

PostNord Group er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden. Nå tas neste skritt innen 3D-investering. Via sitt datterselskap PostNord Strålfors lanseres 3D Portal.

Printing-hand_875px.jpg

PostNord gikk tidligere i år inn i 3D-markedet ved å kjøpe en Stratasys J750, og innlede et samarbeid med Sony Mobile, samt med appen 3D Creator for printproduksjon av figurer.

Neste skritt er lanseringen av en 3D Portal for bedriftskunder og B2B-markedet. Plattformen er utviklet i samarbeid med partneren 3YOURMIND, og muliggjør sømløs produksjon i en skybasert løsning.

«Vi er utrolig glade over å kunne lansere vår egen 3D Portal. Det er et skritt nærmere å gjøre 3D-markedet mer tilgjengelig på en enkel måte», sier Ylva Ekborn, CEO PostNord Strålfors Group.


Vi må være i forkant og utnytte mulighetene som den digitale utviklingen gir

3D Portalen er et prosjektverktøy som gjør at du kan arbeide med hele kjeden i et kryptert miljø – fra idé til 3D-produksjon on-demand. Ved behov har du også tilgang til 3D-ekspertise for å be om råd eller lage CAD-tegninger.

«PostNord Strålfors har som mål å være kundenes digitaliseringspartner, noe som betyr at vi må være i forkant og utnytte mulighetene som den digitale utviklingen gir. Siden vi lanserte vår 3D-investering på begynnelsen av året, har vi fått positive reaksjoner, og det er tydelig at flere og flere selskaper utforsker mulighetene til å integrere 3D-løsninger i sin virksomhet», avslutter Ylva Ekborn.Om PostNord og PostNord Strålfors

Vi leverer! PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer også posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige og Danmark. Med vår ekspertise og omfattende distribusjonsnettverk utvikler vi løsninger for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden. I 2017 hadde konsernet rundt 31 000 ansatte og en omsetning på i overkant av 37 milliarder SEK. Morselskapet, PostNord AB, er et svensk aksjeselskap med hovedkontor i Solna, Sverige. Besøk oss på www.postnord.com.

PostNord Strålfors utvikler og leverer kommunikasjonsløsninger, og som gir selskaper med mange kunder og leverandører helt nye muligheter til å skape sterkere og mer personlige kunderelasjoner. Med vår digitale plattform leverer vi sømløs kommunikasjon, uavhengig av hvilken kanal mottakeren ønsker. PostNord Strålfors er en del av PostNord-konsernet, den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikktjenester i Norden. PostNord Strålfors driver virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland, der våre 750 ansatte står for en omsetning på SEK 2,1 milliarder (2017). Les mer om PostNord Strålfors.About 3YOURMIND

3YOURMIND provides platforms to streamline industrial 3D printing for innovative companies and 3D print services. The platforms enable customers to use the technologies to their utmost potential. The digital 3D workflows connect teams and production locations, optimize resource utilization and enable smart AM production decisions. 3YOURMIND's on-demand AM services provides the additional expertise their customers needs to expand additive manufacturing throughout their organization from CAD modeling to part optimization to 3D technology recommendations.

3YOURMIND work closely with their clients to connect all parts in their workflow and increase their adoption of Additive Manufacturing. 3YOURMIND's platforms are creating the pathways that will move the world into the next generation of manufacturing - Agile Manufacturing.
Read more about 3YOURMIND