PostNord og Sony Mobile samarbeider om 3D

PostNord Group, den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde i dag at de samarbeider med Sony Mobile om 3D.

PN-Stralfors_Sony-Mobile_872x580.jpg

PostNord utforsker aktivt mulighetene ved ny disruptiv teknologi, og ett område som er identifisert, er å gjøre 3D-markedet mer tilgjengelig for både forbrukere og bedrifter. Et første skritt er å gjøre det mulig for kundene å få sine egne 3D-modeller produsert på en enkel måte direkte fra Sony Mobiles app 3D Creator og deretter distribuert av PostNord.

– Jeg er svært fornøyd med å samarbeide med Sony Mobile. 3D Creator er banebrytende når det gjelder mobil kreativitet, og for oss er dette et viktig skritt for å innføre ny teknologi i vår virksomhet, sier Ylva Ekborn, administrerende direktør i PostNord Strålfors Group.

Dette gjør det mulig for PostNord å dra nytte av ekspertisen til et av verdens mest kjente teknologiselskaper, mens Sony Mobile kan dra nytte av PostNords kunnskap om logistikk- og kommunikasjonsmarkedet, samt deres allsidige kundebase.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med PostNord, som med sin omfattende tjenesteportefølje kan håndtere hele leveringskjeden, fra en digital 3D-fil på telefonen til 3D-printing og distribusjon til kundene, sier Lars Novak i Sony Mobile

3D Creator er Sonys unike, innovative og internt utviklede app for rask og enkel skanning av 3D-gjenstander som gir en helt ny verden av kreative muligheter. Dette er den eneste appen for 3D-skanning som bruker én kameralinse (som den som finnes på en smarttelefon) og med den kan du ta 3D-bilder av gjenstander på bare et minutt, ved hjelp av fire forskjellige skannemoduser.

PostNord Strålfors vil skrive ut 3D-skanningene med Stratasys J750, verdens eneste fullfarge 3D-printer på markedet som kan kombinere flere materialtyper. PostNord har i tillegg inngått partnerskap med 3YOURMIND, en ledende leverandør av produksjonsmiljøer i 3D-industrien, for å muliggjøre en automatisert, skreddersydd og sømløs produksjonsprosess.

– Dette er et første skritt, og vi ser frem til å utvide samarbeidet. For oss er Sony Mobile en innovativ partner som vi kan utforske nye forretningsmuligheter med for å gjøre 3D-teknologien mer åpen og tilgjengelig for både bedrifter og forbrukere, fastslår Ylva Ekborn.

 

About Sony Mobile Communications

Sony Mobile Communications is a subsidiary of Tokyo-based Sony Corporation, a leading global innovator of audio, video, game, communications, key device and information technology products for both the consumer and professional markets. With its music, pictures, computer entertainment and online businesses, Sony is uniquely positioned to be the leading electronics and entertainment company in the world. Through its Xperia™ smartphone and tablet portfolio, as well as innovative smart products, Sony Mobile Communications delivers the best of Sony technology, premium content and services, and easy connectivity to Sony's world of networked entertainment experiences.

For more information:
www.sonymobile.com

Kontaktperson:
Rikard Skogberg, nordisk PR- og produktsjef, Sony Mobile Communications
rikard.skogberg@sonymobile.com
+46 (0) 705 49 49 23

 

Om PostNord og PostNord Strålfors

Vi leverer! PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og i Norden. Vi sikrer også posttjenesten til privatpersoner og bedrifter i Sverige og Danmark. Med vår ekspertise og omfattende distribusjonsnettverk utvikler vi løsninger for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden. I 2016 hadde konsernet rundt 33 000 ansatte og en omsetning på i overkant av SEK 38 milliarder. Morselskapet, PostNord AB, er et svensk aksjeselskap med hovedkontor i Solna, Sverige. Besøk oss på www.postnord.com.

PostNord Strålfors utvikler og leverer kommunikasjonsløsninger som gir selskaper med mange kunder og leverandører helt nye muligheter til å skape sterkere og mer personlige kunderelasjoner. Med vår digitale plattform leverer vi sømløs kommunikasjon, uavhengig av hvilken kanal mottakeren ønsker. PostNord Strålfors er en del av PostNord-konsernet, den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikktjenester i Norden. PostNord Strålfors driver virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland, der våre 750 ansatte står for en omsetning på SEK 2,1 milliarder (2017).

Kontaktperson i PostNord Strålfors Group AB:
Elisabeth Wesselson, Head of Staff,
elisabeth.wesselson@stralfors.se
+46 (0) 70 298 74 82