PostNord Strålfors inngår partnerskap med Assembly Voting i Norge

Vi har nå inngått et nytt strategisk partnerskap med Assembly Voting.

Voting_16-9.jpg

Som en del av samarbeidet vil PostNord Strålfors markedsføre og forhandle Assembly Votings løsningsportefølje, slik at vi kan levere sikre valgløsninger med ende-til-ende-verifisering til kunder i Norge, inkludert blant annet private selskaper, faglige organisasjoner og myndigheter, for eksempel kommuner.

Andreas Schei, Head of leder for forretningsutvikling i PostNord StrålforsAndreas Schei«PostNord Strålfors har allerede etablert et vellykket partnerskap i Finland, og vi ser frem til å komme i gang i Norge. Private selskaper og offentlige organisasjoner har nå mulighet til å bruke digitale avstemninger for å øke tilgjengeligheten og deltagelsen i demokratiske prosesser. Assembly Voting gjør dette mulig uten å gå på akkord med demokratiets grunnleggende prinsipper om hemmelige valg, anonymitet og innsyn og muligheten til å bevise dette uten tvil», sier Andreas Schei, leder for forretningsutvikling i PostNord Strålfors.

"Vi ser frem til å jobbe sammen med PostNord Strålfors i det norske markedet og utforske kundemuligheter sammen, innen konferanser og digital avstemning. Av erfaring vet vi at det er gode synergier mellom Assembly Voting og PostNord Strålfors, basert på det etablerte partnerskapet i Finland. På den ene siden kan vi få fordeler fra lokal markedskunnskap og kundetilgang. På den andre siden kan vår partner få fordeler av tilgangen til en markedsledende portefølje av valgløsninger som øker tilgjengeligheten og resultater i hybride og digitale valgarrangementer", sier Camilla Banja, sjefsoperatør i Assembly Voting.