Smarter Communication – vårt løfte til deg

Det er smartere kommunikasjon som skiller oss fra konkurrentene og leder oss fremover. Vi kommer kundenes behov i møte gjennom å utvikle og levere systemer, tjenester og produkter for smart, effektiv og sikker kommunikasjon.

Vi snakker ofte om betydningen av å kommunisere smartere – men hva betyr det egentlig? Med riktig budskap til riktig person i riktig kanal og til riktig tid ikke bare møter du kundenes forventninger, men du overgår dem.

Vi sørger for at du ikke blir hengende etter. Med effektive kommunikasjonsløsninger har du alltid kunnskapen du trenger for å være relevant og møte kundens behov i enhver interaksjon. Hos oss får du hjelpen du behøver, til riktig pris, og muligheten til å skreddersy en helhetsløsning som dekker alle behovene i bedriften – fra utskrift til digitalt.

Vi kan også samle inn, analysere og sette oss inn i kundedataene dine for å tilføre kunderelasjonene dine en ekstra dimensjon. Denne innsikten hjelper deg med å forbedre lojaliteten og effektiviteten, og i mange tilfeller leder det også til økt salg.

Når du kommuniserer effektivt, treffsikkert og relevant, har du oppnådd Smarter Communication.

Kommunikasjonsløsningene våre hjelper deg med å:

  • styrke varemerket
  • skape nye forretningsmuligheter
  • øke kundelojaliteten
  • øke effektiviteten

Inspirasjon og tips om smartere kommunikasjon

Smarter Communication Summit 2020

I år går vi digitalt, og gjør Smarter Communication Summit til en virtuell opplevelse fra start til slutt. Vi beveger oss fra det å snakke om digitale opplevelser, til å praktisere det gjennom virtuelle live-debatter, intervjuer, flere foredragsholdere og interaksjonsmuligheter.

Allerede nå kan du melde deg på til en innholdsrik formiddag, hvor du blant annet møter Virgin Groups tidligere Head of Digital, Alex Hunter, som vil snakke om «Eksepsjonelle kundeopplevelser i det 21. århundre».

Content-hub_16-9_Zoom_NO_220607.jpg

Markedstrender, kundecaser og teknologier

Nå lanserer vi Content Hub. Vi ønsker å være den beste leverandøren for kundene våre og vi har troen på at nye digitale løsninger vil bidra til å styrke kunderelasjoner. Content Hub er et levende nettsted for inspirasjon, trender, ny teknikk og intervjuer med markedsledende profiler. Endringer går fort. Med Content Hub gjør vi den digitale transformasjonen enklere for våre kunder.

Newsletter_NO_16-9_220607.jpg

Nyhetsbrevet vårt

Hvordan skaper du lønnsomme kunderelasjoner? Hva er de nyeste trendene, og hvilke kommunikasjonskanaler er mest effektive? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få med deg spennende artikler og intervjuer med fokus på det siste innenfor kundekommunikasjon.