Smarter Communication – vårt løfte til deg

Det er smartere kommunikasjon som skiller oss fra konkurrentene og leder oss fremover. Vi kommer kundenes behov i møte gjennom å utvikle og levere systemer, tjenester og produkter for smart, effektiv og sikker kommunikasjon.

Vi snakker ofte om betydningen av å kommunisere smartere – men hva betyr det egentlig? Med riktig budskap til riktig person i riktig kanal og til riktig tid ikke bare møter du kundenes forventninger, men du overgår dem.

Vi sørger for at du ikke blir hengende etter. Med effektive kommunikasjonsløsninger har du alltid kunnskapen du trenger for å være relevant og møte kundens behov i enhver interaksjon. Hos oss får du hjelpen du behøver, til riktig pris, og muligheten til å skreddersy en helhetsløsning som dekker alle behovene i bedriften – fra utskrift til digitalt.

Vi kan også samle inn, analysere og sette oss inn i kundedataene dine for å tilføre kunderelasjonene dine en ekstra dimensjon. Denne innsikten hjelper deg med å forbedre lojaliteten og effektiviteten, og i mange tilfeller leder det også til økt salg.

Når du kommuniserer effektivt, treffsikkert og relevant, har du oppnådd Smarter Communication.

Kommunikasjonsløsningene våre hjelper deg med å:

  • styrke varemerket
  • skape nye forretningsmuligheter
  • øke kundelojaliteten
  • øke effektiviteten

Inspirasjon og tips om smartere kommunikasjon

16-9_puff_SCS2019.jpg

Smarter Communication Summit

Smarter Communication Day arrangeres årlig i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Temaet varierer, men fokuserer på digitalisering og nye, smarte løsninger for å utvikle kundekommunikasjon.

NewsDirect_Puff-image-3_16-9.jpg

Nyhetsbrevet News Direct

Hvordan skaper du lønnsomme kunderelasjoner? Hva er de nyeste trendene, og hvilke kommunikasjonskanaler er mest effektive? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få med deg spennende artikler og intervjuer med fokus på det siste innenfor kundekommunikasjon.

SCM-2019-2_16-9_NO.jpg

Smarter Communication Magazine

Les magasinet vårt for å holde deg oppdatert på kommunikasjonstrender, ny teknologi og hvilke utfordringer som møter bedrifter som vil effektivisere kommunikasjonen. Du kan også abonnere og få bladet rett hjem i postkassen.