Tydelig kommunikasjon reduserer kredittiden

Utydelig kommunikasjon kan få kostbare konsekvenser. Som Nordens ledende aktør innen kommunikasjonsløsninger hjelper vi inkassoselskaper og selskaper innen kreditthåndtering og factoring med å nå frem med budskapet sitt til sluttkundene.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Industrier Bank, Finans & Forsikring

Raske og korrekte utsendelser i henhold til gjeldende lover

Kreditthåndterings- og inkassoselskaper håndterer store mengder sensitiv informasjon og er i kontakt med skyldnere eller kunder som trenger svar raskt. Å kommunisere i riktig kanal med tydelige budskap reduserer risikoen for forsinket eller uteblitt betaling, kostbar administrasjon og overbelastet kundetjeneste.

Vi hjelper inkassoselskaper med å automatisere og effektivisere innkommende og utgående kommunikasjon i de kanalene som tillates ifølge respektive nordiske lover.

 

Dynamisk kommunikasjon

Kommuniser viktig budskap på en lettfattelig måte

La skyldneren få viktig informasjon på en så brukervennlig og enkel måte som mulig. Gjør fakturaen til et interaktivt og responsivt dokument som tilpasser seg mottakerens skjerm, med et tydelig budskap. Det øker sjansene for at mottakeren leser informasjonen.

Les mer om Dynamisk kommunikasjon

Digital Mailroom

Håndter innkommende kommunikasjon sikkert og automatisert

I kreditthåndterings- og inkassobransjen håndteres sensitiv informasjon – en stor del av dette er innkommende saker fra kemner/namsmann – med krav til ekstra høy sikkerhet. Digital Mailroom sikrer at innkommende fysisk og digital kommunikasjon samles inn på en sikker og automatisert måte og distribueres til riktige mottakere.

Les mer om Digital Mailroom

 
eArkiv

Redusert administrasjon med lett tilgjengelig informasjon

Med eArkiv blir det enklere å overholde kravene* i GDPR og til lagring av fakturaer. Ved å digitalisere papirarkivet går det også raskt å finne informasjon om en spesifikk sak, noe som reduserer administrasjonen og ventetiden og gir en bedre opplevelse for personen i den andre enden av telefonen eller chatten.

* Krav som gjelder ansvar, lagringstid, integritet og lesbarhet. Kilde: Skatteverket (Sverige)
*Krav som gjelder GDPR. Kilde: Integritetsmyndigheten (Sverige)

Les mer om eArkiv

Fakturahåndtering i omnikanal

Kundetilpasset fakturahåndtering for factoring

Med fakturahåndtering i omnikanal kan kreditthåndterings- og inkassoselskaper sikre at fakturaene som sendes ut, er kundetilpassede og leveres i riktig kanal i riktig format, uansett om utsendelsen skjer fysisk eller digitalt.

Les mer om Omnikanal

 

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om hvordan bedriftens kommunikasjon kan bidra til å redusere kredittiden? Kontakt oss så forteller vi deg mer!

Send en melding

Inspirasjon og fordypning

Alektum Group forbedrer kundeopplevelsen og øker innbetalingene med riktige kanaler

Alektum Group forbedrer kundeopplevelsen og øker innbetalingene med riktige kanaler

Konsernet Alektum Group driver virksomhet i 14 europeiske land. Hovedkontoret ligger i Göteborg, der også den sentraliserte IT-avdelingen ligger. Kjernevirksomheten er inkasso og til det kobles markeds- og kredittinformasjon, juridisk rådgivning og faktureringsløsninger. Alektum har samarbeidet med PostNord Strålfors siden 2000, og Strålfors’ løsning Omnichannel gjør det enklere for Alektum å få betalt.

Lowell_16-9.jpg

Lowells løsning revolusjonerer bransjen

Lowell satser på digital tjenesteutvikling. Et av de viktigste initiativene er å tilby enkle og raske tjenester direkte i mobiltelefonen. – Vi ønsker å være ledende i bransjen, og da må vi hele tiden finne nye veier for å kunne gi kundene de beste løsningene, sier Jens Lindeblad, Head of Digital & Innovation i Lowell.