Partner for digitale kommunikasjonsløsninger

Kommunikasjonsløsninger må utvikles i takt med en verden som forandres og med det forutsetningene for god kommunikasjon. Vi har kommunikasjonsløsningene kundene dine krever, både for fysiske og digitale kanaler. Du finner mer bedriftsinformasjon på postnordstralfors.com.

Kommunikasjonsløsninger for sterkere kunderelasjoner

Kommunikasjonsløsningene som PostNord Strålfors utvikler og tilbyr, bidrar til å gi bedrifter med mange kunder og leverandører helt nye muligheter, for enda mer personlige og sterke kunderelasjoner.

Vi lever i en tid der individuelle behov styrer de daglige kommunikasjonsutfordringene. Oppmerksomhet er den nye valutaen, og det er forbrukerne som bestemmer. Arbeidet med kommunikasjon og kommunikasjonsløsninger er mer komplekst enn noensinne. Men samtidig har det heller aldri vært enklere. For i dag er kommunikasjon alt, og alt kommuniserer – overalt.

PostNord Strålfors er en sterk aktør innen digitale kommunikasjonsløsninger. Vår kjernekompetanse er å håndtere store volumer med variable data og distribuere dem på riktig måte, til riktig tid, i riktig kanal og til riktig person.

Kommunikasjonsløsningene er i stadig forandring. Og vi elsker det!

I dag, når all informasjon må være tilgjengelig for alle - overalt, er vår kunnskap og kompetanse om kommunikasjonsløsninger mer relevant og etterspurt enn noensinne. Vi ser mønstrene og frigjør kommunikasjonens kraft. Vi gir kundene våre utviklingsmuligheter og gjør det mulig for dem å utnytte kraften i dataene fullt ut.

Vi forteller ikke kundene hva de skal gjøre eller kommunisere. Vi utformer ikke strategier for dem. I stedet gir vi kunnskap, verktøy og kommunikasjonsløsninger som gjør det mulig. Vi vet også at vi må arbeide smartere, mer effektivt og lønnsomt. Og at vi må gjøre det sammen. Strategiske partnerskap, kunnskapsutveksling og samarbeid er viktigere enn noen gang før.

Strategy_211103_16-9.jpg

Vår strategi

Gjennom å utvikle vår nordiske plattform for kanaluavhengige kommunikasjonsløsninger, blir vi en naturlig digitaliseringspartner for kundene. Samtidig sikrer vi vår ledende posisjon som trykk- og skanningsleverandør.

Sustainability_16-9.jpg

Bærekraft

Ved å lede selskapet i en bærekraftig retning styrker vi ikke bare vår egen konkurranseevne, men også kundenes. Les mer om tiltakene våre som selskap, arbeidsgiver og sosial aktør.

CEO-and-Excutives_16-9_220429.jpg

Ledelse

På postnordstralfors.com presenterer vi topplederne våre med et kort personportrett. Her kan du også laste ned høyoppløselige bilder for redaksjonell bruk.