Betalingsløsninger for dagens behov

Få raskere betalinger med smarte betalingsløsninger for bank og finans. Virksomheten blir mer lønnsom, kredittrisikoen reduseres og kundene blir mer fornøyde.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Industrier Bank, Finans & Forsikring

En bedre betalingsopplevelse

Hele 76 %* av svenskene mener at det er ganske eller svært viktig å kunne velge mellom forskjellige betalingsmetoder. Med smarte betalingsløsninger kan kundene velge mellom flere måter å betale på og motta påminnelser. Betalingsprosessen blir smidig og effektiv, og kundene setter pris på enkelheten og valgmulighetene.

Strålfors hjelper banker og finansselskaper i Norden med faktura- og betalingsprosesser som reduserer kostnader. Vi følger de lover og regler som gjelder for ulike bransjer i hvert enkelt land.

* Kilde: Sverige betalar 2023.

Les mer om våre løsninger:

Vipps gir en smidig, mobil betalingsopplevelse

Vipps gir en smidig, mobil betalingsopplevelse

Med Vipps kan kundene dine betale med bare ett tastetrykk. Vipps er den ledende betalingstjenesten i Norge og gjør det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner.

Les mer om Vipps 

Ta det neste steget inn i Open Banking og effektiv betaling

Ta det neste steget inn i Open Banking og effektiv betaling

Vår A2A betalingsløsning tar bedriften din med inn i fremtiden. For mer fornøyde kunder og en enklere hverdag.

Les mer om A2A betalingsløsning

 

Kontakt oss

Vi gjør deg klar til å maksimere betalingsopplevelsen, fra start til mål. Kontakt oss, så forteller vi mer.

Send melding

Inspirasjon og fordypning

Ikano Bank

Digital partner med et langt og nært samarbeid

En omnikanalløsning fra PostNord Strålfors er både tids- og kostnadsbesparende for Ikano Bank. Løsningen støtter også virksomhetens bærekraftsarbeid. Nøkkelen er et langsiktig partnerskap der vi utvikles sammen.

Webinar om faktura- og betalingsløsninger

Fremtiden for faktura- og betalingstjenester

I opptaket fra vårt webinar får du vite mer om hvordan fakturaopplevelsen forandres sammen med Tom Pope, SVP of Payments i Tink som intervjuer våre eksperter fra Strålfors: Mattias Norén, VP Business Development, og Andreas Schei, Head of Business Development and Manager, Nordic Product Management.