Sikker håndtering av innkommende post og digital kommunikasjon

Industrier Bank, Finans & Forsikring

I dag må bank og finansselskaper kunne håndtere innkommende post og digital kommunikasjon sikkert og effektivt. Med store mengder sensitiv informasjon og strenge regulatoriske krav er det utfordrende for finansinstitusjoner å opprettholde sikkerheten og samtidig sørge for smidige og effektive prosesser.

Automatiser den innkommende flyten med en nordisk løsning

Bank- og finanssektoren stiller høye krav til IT-sikkerhet og dokumenthåndtering. Innkommende post og digital kommunikasjon må kunne mottas, lagres og håndteres på en sikker og ressurseffektiv måte. Ved å digitalisere og automatisere prosesser spares tid og ressurser, samtidig som regelverket overholdes.

Strålfors har etablert vellykkede partnerskap med store aktører innen bank, finans og inkasso i norden. Disse selskapene håndterer store mengder ofte svært sensitiv informasjon, og våre kommunikasjonstjenester gjør det mulig å automatisere og effektivisere prosesser med høy datasikkerhet.

Les mer om våre løsninger:

Håndter innkommende kommunikasjon sikkert og automatisert

Håndter innkommende kommunikasjon sikkert og automatisert

Digital Mailroom sørger for at all innkommende post og digital kommunikasjon blir mottatt og distribuert automatisk og digitalt til de riktige interne IT-systemene og mottakerne. Systemet er GDPR-sikret, integrert med bransjens ulike dokumenthåndteringssystemer og tilrettelagt for fremtidige kommunikasjonskanaler.

Les mer om Digital Mailroom

Lagre dokumentasjon digitalt, søkbart og sporbart

Lagre dokumentasjon digitalt, søkbart og sporbart

Kundeservicemedarbeidere og andre ansatte trenger rask tilgang til riktig dokumentasjon. Med eArkiv lagres kommunikasjonen digitalt slik at medarbeiderne kan søke etter, spore opp, sende på nytt og laste ned allerede sendte saker, avtaler og annen kommunikasjon. Det gir mer effektiv håndtering og bedre kundeopplevelse.

Les mer om eArkiv

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan du kan effektivisere håndteringen av innkommende kommunikasjon? Kontakt oss, så forteller vi mer.

Send melding

Inspirasjon og fordypning

Allente

Digitalisering fører Allente nærmere kunden

Allente står for all entertainment. Navnet skal speile posisjonen til det nye varemerket på markedet og hva de ønsker å tilby kundene. PostNord Strålfors har i nært samarbeid med Allente bygget et system der all fakturering går via PostNord Strålfors’ omnikanal-plattform, noe som har hjulpet Allente med å akselerere sin digitale reise.

digital-mailroom_one-pager_16-9.jpg

Last ned one-pager om Digital Mailroom

Last ned vår one-pager og få tips om Digital Mailroom, en tjeneste som automatiserer håndteringen og sorteringen av offentlige dokumenter.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.