Rethink!

Rethink digital communication. Rethink payment solutions. Rethink customer interaction. 

I en digital verden er det enkle ofte vanskelig. Og den som lykkes best med å forenkle det komplekse vinner – både kunder og tillit. PostNord Strålfors er drevet av å hjelpe våre kunder med å hjelpe sine kunder. Sammen med våre partnere ønsker vi å skape en digital verden basert på kundenes behov. Det synes vi er smart. Dette er Smarter Communication Summit.

Smarter Communication Summit er et Nordisk digitalt arrangement med fem ulike scener – en Nordisk, norsk, svensk, dansk og finsk scene. Under arrangementet vil du bli inspirert av keynotes, kundehistorier og paneldiskusjoner. Alt med ett formål: å inspirere deg til innovasjon. Smarter Communication Summit 2022 er et direktesendt TV-program der kunder, partnere og eksterne eksperter deler kunnskap og innsikt. Alt under ledelse av digitaliseringsekspert og gründer, Judith Wolst.

Tid: Tirsdag den 25. oktober fra 12:30 til 15:00
Pris: Det er gratis å delta
Målgruppen: Eventet er for deg som har ansvar for eller jobber med digitalisering av kommunikasjon og prosesser


Meld deg på her

 

Events SCS 2022

Keynotes

Judith Wolst, keynote

Judith Wolst

Judith Wolst er en gründer, digitaliseringsekspert, forfatter og anerkjent foredragsholder. Judith ser på digitale trender, kommunikasjon, det menneskelige aspektet av den digitale verden, og hvordan vi bør nærme oss fremtiden. I 2018 ga hun ut boken «Digital panikk: få oversikt over situasjonen» som beskriver og forklarer den digitale utviklingen. Judith har deltatt som digitalekspert i flere TV-programmer.

I 2022 ble hun tildelt "Årets MySpeaker" i kategorien "Future".

judithwolst.se

Jeremy White

Jeremy White

Jeremy White er senior innovasjonsredaktør i Wired, det innflytelsesrike trendmagasinet som dekker teknologiene og selskapene som bygger fremtiden. Jeremy har også vært på BBC og Sky News, og han har mer enn 10 års erfaring når det kommer til å skrive om teknologi og design. Før sin tid i Wired var Jeremy digital redaktør i Financial Times.

Jeremy er en inspirerende keynote som snakker om nye trender og teknologiske endringer som vil påvirke forbrukere så vel som bedrifter – inkludert kunstig intelligens, Real Metaverse, FinTech, digital transformasjon, cybersikkerhet, automatisering, robotikk og mer.

jeremy-white.co.uk

 

I SAMARBEID MED

TinkJoistoe-Boks

Innhold fra tidligere Summits

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Join the conversation!

Alt innholdet fra Smarter Communication Summit 27. oktober 2021 er tilgjengelig.

Summit-2020_16-9.jpg

21. oktober var premieren på vår heldigitale og nordiske event

Et nordisk og digitalt event med nærmere 900 deltagere, som hadde meldt seg på til konferansen. Fra fem forskjellige scener; nordisk, norsk, dansk, svensk og en finsk inspirerte scene, delte 28 foredragsholdere sine internasjonale og nasjonale perspektiver om temaet «Connecting the dots».

16-9_puff_SCS2019.jpg

Smarter Communication Summit 2019

25. april var det duket for årets Smarter Communication Summit i Oslo. Årets tema var kundeinnsikt og Smarter Communication Summit ville gi de besøkende en innføring i hvordan du kan sette kunden i sentrum, og hvordan kundeinnsikt kan brukes som et reelt konkurransefortrinn.