Events Summit 2024

Elevate!

Den 28. mai ble årets Smarter Communication Summit avholdt som et nordisk digitalt event, med ca. 1000 påmeldte.

Temaet var "Elevate" – et program med fokus på KI, og neste generasjon teknologi, og hvordan dette vil påvirke virksomheter og samfunnet. Gjennom inspirerende keynotes, eksperter og spennende kundehistorier fra Norden, utfordret vi tradisjonelle tankemønstre og utforsket mulighetene for smartere kundekommunikasjon med dine sluttkunder. 

Eventet er nå tilgjengelig on-demand.

Høydepunkter fra dagen

Innhold på Smarter Communication Summit 2024

Introduksjon til temaene "Elevate"

Årets moderator og keynote, Elin Hauge, ønsker velkommen til Smarter Communication Summit 2024 sammen med Lisbet Karlsson, administrerende direktør for PostNord Strålfors.

Digitale postkasser og kundekommunikasjon

Vi diskuterer digitaliseringen av kundekommunikasjon i Norden med Ulrik Falkner Thagesen, administrerende direktør for e-Boks, Henrik Lönnevi, administrerende direktør for Kivra, og Lisbet Karlsson, administrerende direktør for PostNord Strålfors.

Vi fokuserer på det nordiske landskapet, digitale postkasser, sømløse opplevelser, kundeopplevelser (CX), sikkerhet og de nyeste trendene.

Scandic: Scandic automatiserer, frigjør tid og øker datasikkerheten

Scandic er den største hotellkjeden i Norden, og har revolusjonert sin digitale posthåndtering. 

Gå ikke glipp av denne spennende kundecasen når vi sammen med Gitte Møberg, Finance Manager hos Scandic ser hvordan en av løsningene våre har strømlinjeformet Scandics prosesser, frigjort verdifull tid og forbedret deres datasikkerhet.

Frende Forsikring: Frende Forsikring strømlinjeformer dokumenthåndteringen

Enestående kundeservice, banebrytende teknologi og dedikasjon til kundenes behov har satt Frende Forsikring i førersetet i forsikringsbransjen. 

En stor utfordring innen forsikringsbransjen er å håndtere et stort antall dokumenter som skal sendes til kundene. Vi får høre Kristoffer Schmidt, Forretningsutvikler, og Truls Langeland, Systemansvarlig, i Frende Forsikring, fortelle hvordan de har effektivisert sin dokumenthåndtering sammen med PostNord Strålfors.

Cybersecurity

Få nye innsikter i det utviklende landskapet for cybersikkerhet! Det er ikke lenger bare en IT-utfordring – det er en avgjørende del av forretningsdiskusjoner, og alle må være oppmerksomme. Men hvordan forbereder vi oss? Hvordan navigerer vi i krisekommunikasjon?

Anna Wennerstrand, kommunikasjonsekspert hos Hamkke, deler sine førstehåndserfaringer fra Coops største cyberangrep i Sverige i 2021, mens Hanna Lumikero, CIO for PostNord Strålfors, gir et helhetlig syn på IT-sikkerhet.

AI og forretningsstrategi med Elin Hauge

Keynote-session med Elin Hauge, en AI- og forretningsstrateg og My Speaker's Speaker of the Year 2024. Med over 20 års erfaring i å forbinde datadrevne teknologier med forretningsverdi har Elin en enestående evne til å koble forretningsstrategi med anvendelsen av AI. Hun bringer friske perspektiver til velkjente utfordringer og avmystifiserer sjargong og buzzwords med letthet.

AI-paneldebatt

Delta i en spennende AI-paneldebatt med Elin Hauge, sammen med Ole Thykær, Nordic Product Manager hos PostNord Strålfors, og Sami Niininen, Head of Business Development hos PostNord Strålfors Finland. Sammen diskuterer de fremtidige perspektiver og konsekvenser for bedrifter i Norden.

Telia: Partnerskap har vært drivkraften bak ny digital utvikling

 Få med deg historien om Telias strategiske partnerskap med PostNord Strålfors når vi ønsker Pasi Tolvanen, Department Manager i Telia velkommen. Han vil utdype hvordan dette partnerskapet ikke bare har muliggjort fakturering og kundeservice av høy kvalitet, men også vært drivkraften bak nye digitale utviklinger.

Digitalisering av forsyningskjeden

Hør mer når Stefan Winbo, Nordic Product Manager hos PostNord Strålfors, forteller mer om digitalisering av forsyningskjeden.

Avslutning

Oppsummering og avslutning med Elin Hauge, Erika Hjertén og Lisbet Karlsson, hvor vi sammenfatter de viktigste innsiktene fra dagens arrangement.