invoice_scanning_HERO.jpg

Fakturaskanning

Med Fakturaskanning kan du digitalisere innkommende, fysiske leverandørfakturaer. Skanning av fakturaer forenkler håndtering og administrasjon, samt reduserer kostnadene.

Last ned brosjyre

Fysiske fakturaer blir digitale

  • Fakturaskanning sparer tid og penger
  • Lett å koble til
  • Skalerbarhet – utvid skanning av fakturaer-løsningen etter behov
  • Fremtidssikrede data

Fakturaskanning samler fysiske og digitale fakturaer i samme strøm

Også i den digitale tidsalderen finnes det fysiske fakturaer. Mange fakturaer blir sendt i PDF-format via e-post. Håndteringen av disse krever tid og ressurser som du ellers kunne brukt på kjernevirksomheten. Ved å skanne innkommende fysiske fakturaer og automatisk tolke informasjonen i dem, slipper du denne tidstyven.

Med Fakturaskanning tar vi hånd om fakturaene for deg, både fysiske og digitale. Fakturaene skannes inn og konverteres til riktig format for det elektroniske fakturahåndteringssystemet ditt med alle relevante fakturadata. Deretter blir de digitaliserte fysiske fakturaene sendt sammen med de digitale til fakturasystemet ditt.


Hvis det finnes forsendelser som av ulike grunner ikke kan skannes inn, løser vi det med profesjonell manuell innmating.

Standardisert eller skreddersydd løsning

Det finnes ulike varianter av Fakturaskanning og ulike tilleggstjenester å velge mellom, avhengig av behov:

  • Fakturaskanning Standard – håndtering av digitale og fysiske fakturaer med tolv ulike standardiserte fakturadata (for eksempel fakturanummer, betalingsdato og beløp), med levering i et digitalt standardformat.
  • Fakturaskanning Kundetilpasset – løsning med kobling til EDI og systemintegrasjon som kan håndtere alle typer data, inkludert fakturalinjer, med levering i ønsket digitalt format.
  • Fysisk arkivering – tilleggstjeneste for lagring av fysiske dokumenter som er skannet inn.
  • eArkiv – tilleggstjeneste for sikker digital lagring som gjør informasjonen lett tilgjengelig og søkbar. 

Tidsbesparende, med full kontroll over fakturaflyten

Fakturaskanning registrerer fakturaene i fakturasystemet og gir deg full kontroll på hvor i betalingsprosessen fakturaene befinner seg, noe som letter planleggingen. Alt som gjenstår for deg å gjøre, er å godkjenne fakturaen. Du og dine kolleger får mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Mange fornøyde kunder

Vi er en av Nordens største og sikreste leverandører av digitalisering og fakturaskanning. Fakturaskanning er en velprøvd løsning med dokumentert gode resultater og mange fornøyde kunder, alt fra store selskaper til kommuner og statlige organisasjoner.

Slipp ressurskrevende brevhåndtering
Du trenger ikke selv å håndtere innkommende fakturaer. Vi kan gjøre det for deg.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Mailroom-solutions_16-9.jpg

Digital Mailroom

Automatiser håndteringen av all innkommende kommunikasjon fra samtlige kanaler. Digital Mailroom sparer deg for administrasjonsarbeid og reduserer kostnadene.

Håndtere innkommende elektroniske fakturaer fra leverandører

Supplier eInvoice B2B

Dette er løsningen for deg som har behov for å håndtere innkommende elektroniske fakturaer fra leverandører. Den gir stringens, enhetlighet og sparer tid. Alle data havner på ett sted, og det blir enklere å attestere fakturaene.