Nett-EDI

Har du leverandører uten eget system for elektronisk fakturering? Da kan du tilby dem vår Nett-EDI-løsning. Du åpner en kanal for dem, som samtidig hjelper deg med å sikre kvaliteten på dataene dine.

Hva er Nett-EDI?

Som kunde hos PostNord Strålfors kan du velge å tilby løsningen som en tjeneste til leverandørene dine. Enkelte har kanskje ikke sitt eget EDI-system, eller du har behov for å tilby en faktureringskanal for små internasjonale leverandører. Du vil kunne arbeide like effektivt og strukturert med alle. 

I sin enkleste form kan Nett-EDI fungere som et fakturaverktøy, men tjenesten kan også tilpasses slik at den formidler ordrer til leverandører og enkelt får tilbake ordrebekreftelser og leveringsvarsler.

Nett-EDI brukes ofte som en måte å fange opp små leverandører på, og er en naturlig del av vår Onboarding-prosess. Større leverandører knytter seg til EDI, samtidig som de mindre enkelt kan tilknyttes Nett-EDI-tjenesten. Effekten er den samme for deg som kunde.

Det finnes flere fordeler

Tjenesten hjelper deg med å få med leverandørene raskt. Den krever ingen stor investering, men gir leverandørene tilgang til den flyten de trenger å være tilkoblet. 

Nett-EDI fra PostNord Strålfors håndterer alle formater og standarder som finnes. Leverandørene logger seg enkelt inn i nettportalen vår og håndterer alt via den. Vi digitaliserer alle!

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha en demo av tjenesten eller ønsker å vite mer.

Har du spørsmål om Nett-EDI?
Det hele starter med en samtale. Kontakt oss hvis du har spørsmål om Nett-EDI, Onboarding eller noe annet knyttet til EDI. Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss