Våre partnere

PostNord Strålfors sin virksomhet er basert på et digitalt økosystem med selskaper som samarbeider for å kunne tilby kundene den beste opplevelsen med omnikanal kommunikasjon.

Vi samarbeider med ledende leverandører i Norden på ulike områder, bl.a. digital signatur, betalingsløsninger, arkivering, databehandling, dokumenthåndtering og digitale forretningsprosesser. Vi kan tilby de mest effektive løsningene og skape merverdi gjennom hele digitaliseringsprosessen for bedrifter, myndigheter, organisasjoner med flere.

VippsDigipostMastercardTinkLINK MobilityquadientJoistoScriveViaducte-Boks

Vipps
Vipps er her for å forenkle hverdagen.

Vipps er det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer de løsninger innen elektronisk ID og betaling i butikk. Vipps er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi. Det er derfor Vipps tilbyr forenkling i verdensklasse.

vipps.no

Digipost
Digipost er et digitalt postsystem utviklet av Posten Norge AS, som gir innbyggere og bedrifter tilgang til en egen digital postkasse.

I Digipost kan du sende alle typer brev som tidligere er blitt sendt fysisk som papirpost, og forsendelser som på grunn av sikkerhetskrav eller formaliteter ikke er egnet for vanlig e-post. Avtaledokumenter, lønnsslipper, fakturaer, årsoppgaver, helsepapirer, kontoutskrifter, PIN-koder og søknader er gode eksempler på post det er naturlig å sende eller motta som sikker digital post.

digipost.no

Mastercard
Mastercard Payment Services leverer digital betalingsinfrastruktur, tjenester innen regningsbetaling  og åpne finansielle økosystemer i Norden og globalt. Vår kjernevirksomhet er å koble sammen og drive en inkluderende og digital økonomi. I Norge leverer Mastercard blant annet eFaktura og AvtaleGiro der PostNord Strålfors er partner.

mastercardpaymentservices.com

tink
Tink er Europas ledende Open Banking-plattform som gjør det mulig for banker, fintech og oppstartsselskaper å utvikle datadrevne finansielle tjenester. Gjennom ett og samme API gir Tink kundene tilgang til aggregerte økonomiske data, initierer betalinger, beriker transaksjoner, verifiserer kontobeholdning og bygger verktøy for styring av privatøkonomi. Tink er knyttet til mer enn 3400 banker som når over 250 millioner bankkunder i Europa. Tink ble grunnlagt i 2012 i Stockholm og ble et heleid datterselskap av Visa 2022. Tinks 500 ansatte betjener mer enn 300 banker og fintech-selskaper i 18 europeiske markeder fra kontorer i 13 land.

tink.com

LINK Mobility
LINK Mobility er en av Europas ledende og raskest voksende leverandører av mobilkommunikasjon og mobiltjenester til bedrifter. LINK Mobility tilbyr et bredt spekter av innovative og skalerbare IT-løsninger for ulike bransjer som gjør det enklere for bedrifter og organisasjoner å kommunisere med sine kunder via mobiltelefon. PostNord Strålfors har utviklet en faktureringsløsning via mobiltelefon, MobilFaktura, i samarbeid med LINK Mobility.

linkmobility.no

Quadient
Quadient er drivkraften bak verdens mest meningsfulle kundeopplevelser. Med sin intelligente omnikanalkommunikasjon, sine smarte pakkeskap og sine smarte postløsninger, hjelper Quadient organisasjoner med å raskt transformere, skape meningsfulle relasjoner og skape merverdi gjennom hele kundereisen. Dette vil gjøre det lettere å bringe folk nærmere det som er viktig. Quadient er leverandør til en del av PostNord Strålfors sin plattform for håndtering av kundekommunikasjon.

quadient.com/no

Joisto
PostNord Strålfors sin eArkivløsning er basert på Joistos plattform for dokumentlagring. Med Joistos digitale arkiv kan du effektivt organisere, automatisere og indeksere store mengder dokumenter og multimedia. Joistos unike blokkjede sporer og tidsstempler eventuelle endringer i dokumentet ditt og lagrer det i blokkjedens uforanderlige nettverk. Joisto betjener alt fra små bedrifter til multinasjonale selskaper og kan møte behovene til selskaper etter hvert som de endrer seg.

joisto.com

scrive.
PostNord Strålfors tilbyr en enkel og sikker løsning for digitale signaturer sammen med Scrive. Scrive er den ledende nordiske leverandøren innen digitalisering og automatisering av kontraktsbaserte forretningsprosesser med løsninger for elektronisk signatur og e-identifikasjon. I tillegg er Scrive en sertifisert MitID-megler som tilbyr mange ulike typer e-identifikasjon, f.eks. Svensk, norsk, belgisk, nederlandsk, finsk og tysk BankID samt internasjonale løsninger som Onfido og Swisscom med flere.

Mer enn 6000 kunder i over 50 land bruker Scrives løsninger for onboarding og signering av kontrakter med kunder, partnere og ansatte.

scrive.no

Viaduct
Viaduct er et av Sveriges mest erfarne selskaper innenfor rammen av smart administrasjon og digitale bedriftstjenester.

Viaducts proprietære løsninger er basert på konseptet EDI (Electronic Data Interchange) og sammen med PostNord Strålfors er det et bredt spekter av tjenester tilgjengelig. Fellesporteføljen omfatter tjenester og løsninger innen områder som onboarding, datakvalitetssikring og nettportaler for håndtering av fakturaer eller hele handelsflyten. Fokus er på å levere verdidrevne løsninger til alle typer virksomheter, uansett størrelse, på deres digitaliserings- og automatiseringsreise.

viaduct.se

e-Boks
e-Boks er en sikker, digital plattform for dialog, distribusjon og lagring av viktige dokumenter. Hvert år sender 30 000 bedrifter mer enn 744 millioner dokumenter via e-Boks. Med mer enn 5,8 millioner danske brukere og sikkerhet som høyeste prioritet, har e-Boks ved flere anledninger blitt kåret til Danmarks mest troverdige merkevare.

PostNord Strålfors er en av e-Boks sine distributører og kan tilby alle e-Boks løsninger, inkludert sikker distribusjon, digital dialog, portalløsninger, digital signatur, e-Boks Plus med mer.

e-boks.com