Frende Forsikring strømlinjeformer dokumenthåndteringen

Enestående kundeservice, banebrytende teknologi og dedikasjon til kundenes behov har satt Frende Forsikring i førersetet i forsikringsbransjen.

Kundecase i video

Industrier Bank, Finans & Forsikring

Frende Forsikring har opparbeidet seg en imponerende kundebase med over 250 000 kunder og gikk helt til topps i Norges største kundeservicemåling i 2023 (KSindeks).

En stor utfordring innen forsikringsbransjen er håndteringen av et omfattende antall dokumenter som må sendes til kundene. Dette spenner fra fakturaer til avtalevilkår som stadig oppdateres. Denne kompleksiteten fører til utfordringer, spesielt når kundene også har behov for å motta dokumentene via ulike kanaler.

Å sikre at disse dokumentene til enhver tid oppfyller forsikringsselskapenes strenge krav til utforming, kan være en betydelig utfordring.

«Med Interactive kan Frende Forsikring selv redigere dokumentmaler, noe som betyr at vi er mindre avhengige av nøkkelpersoner»

Kristoffer Schmidt, forretningsutvikler i Frende Forsikring, forteller at de tidligere var avhengige av nøkkelpersoner for å sikre at kravene til utforming ble oppfylt i henhold til standardene.

- Dette var både tidkrevende og skapte høy grad av avhengighet, både internt og eksternt. For å redusere denne avhengigheten og forbedre dokumenthåndteringen, har vi samarbeidet tett med PostNord Strålfors,  forteller Schmidt.

Løsningen ble implementeringen av Interactive. Interactive er et nettgrensesnitt som gir bedriften full kontroll over utsendelser og muligheten til å tilpasse dokumentmaler både når det gjelder utseende og innhold. Dette sikrer at alle dokumentene som produseres, oppfyller bedriftens strenge krav til fonter, bilder og generell utforming. Det gir dem også friheten til å tilpasse dokumentmalene raskt i samsvar med endrede krav eller behov.

- Med Interactive kan Frende Forsikring selv redigere dokumentmaler, noe som betyr at vi er mindre avhengige av nøkkelpersoner, fortsetter Schmidt.

Kristoffer Schmidt, forretningsutvikler i Frende Forsikring

Kristoffer Schmidt
Forretningsutvikler i Frende Forsikring

Truls Langeland, systemansvarlig i Frende Forsikring

Truls Langeland
Systemansvarlig i Frende Forsikring

Truls Langeland er systemansvarlig i Frende Forsikring og forteller at samarbeidet med PostNord Strålfors strekker seg langt tilbake og at de sammen både har utviklet og videreutviklet ulike IT-løsninger. Både Langeland og Schmidt er enige om at samarbeidet med PostNord Strålfors har vært en avgjørende faktor i Frende Forsikrings reise mot suksess.

- De har hjulpet oss med å strømlinjeforme prosessene, hente informasjon fra kjernesystemene og distribuere den effektivt til kundene. Samtidig vet vi at alle de ansatte følger de oppdaterte dokumentmalene til enhver tid.

Frende Forsikring har taklet utfordringene i forsikringsbransjen og effektivisert hele dokumenthåndteringen. Med et sterkt fokus på kundeservice, innovasjon og teknologisk fremskritt, er de godt posisjonert for å lede an i en stadig mer digital verden. I tillegg har samarbeidet med PostNord Strålfors også forenklet dokumenthåndteringen for kundene som foretrekker å motta dokumentene gjennom mer tradisjonelle kanaler.

- Det gjør at vi kan fokusere på det vi er gode på og PostNord Strålfors tar seg av dokumentflyten, avslutter Langeland.


Kundecase i video:

Kom i gang!

Har du, akkurat som Frende, behov for å håndtere store mengder dokumenter som skal sendes til kunder i ulike kanaler? Ta kontakt med en av våre eksperter, så hjelper vi deg med å finne den rette løsningen for din bedrift.

Kontakt oss

Inspirasjon og fordypning

Slik holder forsikringsselskaper seg relevante på det endrede markedet

Slik holder forsikringsselskaper seg relevante på det endrede markedet

Forsikringsselskaper står overfor store utfordringer når de regulatoriske kravene øker, teknologien utvikles og nye generasjoner av kunder forventer fleksible og tilgjengelige kontaktveier. Maria Lund-Søltoft, som har lang erfaring fra forretningsutvikling i forsikringsbransjen, forklarer hvordan utviklingen påvirker forsikringsselskaper.

Access Interactive. Hvordan kan kundene bli nysgjerrige på utsendelsene våre?

Interactive

Med Interactive gjør du kundene nysgjerrige på utsendelsene dine! Forbedre kundeopplevelsen ved å tilpasse kommunikasjonen etter mottakeren, både når det gjelder innhold og utkanal.

Løsninger som styrker markedsposisjonen for nordiske forsikringsselskaper

Løsninger som styrker markedsposisjonen for nordiske forsikringsselskaper

Kontinuerlige kostnadsinnsparinger og nye konkurrenter skaper utfordringer for forsikringsbransjen. Tilpasset kundekommunikasjon og effektiv skadehåndtering i sikre kanaler er selve grunnlaget for konkurransekraft.