Ulike betalingsløsninger i Omnikanal

Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors gir deg en sikker betalingstjeneste for fakturaer i Omnikanal. Betalingsløsninger gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Du kan la kundene bestemme sin fakturahåndtering – hvordan, hvor og når de vil betale. 

Se betalingsløsninger-video Kontakt oss

Sikre betalingsløsninger forenkler komplekse betalinger

A2A_16-9_Beta.jpg

Ta det neste steget inn i Open Banking og effektiv betaling

Vår A2A betalingsløsning tar bedriften din med inn i fremtiden. For mer fornøyde kunder og en enklere hverdag.

Betale med Digipost

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Betaling med e-Boks. Hvordan fjerne risiko for feilbetalingrer?

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Mobilfaktura-tjenesten sender kundene SMS med lenke til landingsside. Her kan de velge betalingskanal selv. SMS-er utløser rask betaling.

Vipps_16-9.jpg

Vipps

Vipps er den ledende betalingstjenesten i Norge og gjør det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner som ved donasjoner, hjemlevering, messer og arrangementer hvor varer og tjenester overleveres direkte. Med Vipps kan kundene dine betale med bare ett tastetrykk.

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Nå giverne i den betalingskanalen de ønsker. Tilpasset kommunikasjon gir bedre brukeropplevelse og dermed mer fornøyde givere og medlemmer.

Betalingsløsninger gjør veien enkel til smartere fakturering

Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Den digitale utviklingen går i rasende fart. Aldri før har mulighetene og transaksjonene vært flere. Dagens forbrukere forventer mer og personlig kommunikasjon, og fleksible betalingsalternativer. Som fakturahåndtering i de kanalene som passer, når det passer dem.

Vår betalingsplattform gjør det mulig å skape unike og ulike betalingsløsninger, slik at de er tilpasset forskjellige behov hos kundene våre. 

I tillegg til fordeler som høyere betalingsvilje og raskere innbetalinger per transaksjon, blir også kundeopplevelsen merkbart bedre med fleksible betalingsløsninger. 

Betalingsløsninger inngår i Omnikanal

Bedriftsvinnerne i dag er de som forstår hvordan ny teknologi og nye trender omsettes i forretningsutvikling, også når det gjelder betalingsløsninger. Vinnerne arbeider aktivt for bedre å forstå forbrukeren og kontinuerlig utvikle kundereisen.

Med PostNord Strålfors' betalingsplattform i Omnikanal tar du et stort steg mot en fullt integrert kundeopplevelse. Vi tilbyr intuitive betalingsløsninger i tråd med kundebedriftenes overordnede kommunikasjons- og varemerkestrategier.

Vi mener at digital fakturabetaling skal være både smidig og effektivt. Gjør det kompliserte enkelt! Sammen kan vi legge til rette for sterkere kunderelasjoner – og bedre forretninger. Gevinstene er store av å kunne tilby ulike muligheter til å betale for kundene. Enten antall transaksjoner er høyt eller lavt eller de betaler med kort, faktura eller på andre måter. 

Lett å komme i gang med betalingsløsninger!
Med Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors kommer du raskt i gang. Du har alt på ett sted i og med at vi samarbeider med alle store aktører på det nordiske markedet. Kontakt våre eksperter, så finner vi i fellesskap de betalingsløsningene som passer best for din bedrift.

Kontakt oss

 

Kundecaser og fordypninger

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.