Ulike betalingsløsninger i Omnikanal

Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors gir deg en sikker betalingstjeneste for fakturaer i Omnikanal. Betalingsløsninger gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Du kan la kundene bestemme sin fakturahåndtering – hvordan, hvor og når de vil betale. 

Se betalingsløsninger-video Kontakt oss

Sikre betalingsløsninger forenkler komplekse betalinger

Betale med Digipost

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Betaling med e-Boks. Hvordan fjerne risiko for feilbetalingrer?

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Mobilfaktura-tjenesten sender kundene SMS med lenke til landingsside. Her kan de velge betalingskanal selv. SMS-er er utløser rask betaling.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en løsning som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

 Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

16-9_efaktura_NO.jpg

Efaktura til nettbank

Personaliserte eFaktura med innbydende design og relevante tilbud skaper rom for mersalg til kundene! Strålfors' B2C eFaktura-løsning inngår i en portefølje av fleksible fakturaløsninger hvor kundene selv velger hvordan de vil motta fakturaer. Det bidrar til gode relasjoner og sikrere innbetalinger.

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Du og din organisasjon kan gjøre en forskjell – her og nå med PostNord Strålfors' betalingsløsning for ideelle organisasjoner. Giverne kan enkelt gi støtte med enten et engangsbeløp eller et fast månedlig beløp.

Onboarding-efaktura_16-9.jpg

Onboarding - eFaktura

Som kunde hos PostNord Strålfors tilbyr vi nå en løsning for raskere og enklere onboarding for eFaktura. Du vil få tilgang til vår bankavtale med bankene, og du slipper å opprette en egen avtale med bank.

Betalingsløsninger gjør veien enkel til smartere fakturering

Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Den digitale utviklingen går i rasende fart. Aldri før har mulighetene og transaksjonene vært flere. Dagens forbrukere forventer mer og personlig kommunikasjon, og fleksible betalingsalternativer. Som fakturahåndtering i de kanalene som passer, når det passer dem.

Vår betalingsplattform gjør det mulig å skape unike og ulike betalingsløsninger, slik at de er tilpasset forskjellige behov hos kundene våre. 

I tillegg til fordeler som høyere betalingsvilje og raskere innbetalinger per transaksjon, blir også kundeopplevelsen merkbart bedre med fleksible betalingsløsninger. 

Betalingsløsninger inngår i Omnikanal

Bedriftsvinnerne i dag er de som forstår hvordan ny teknologi og nye trender omsettes i forretningsutvikling, også når det gjelder betalingsløsninger. Vinnerne arbeider aktivt for bedre å forstå forbrukeren og kontinuerlig utvikle kundereisen.

Med PostNord Strålfors' betalingsplattform i Omnikanal tar du et stort steg mot en fullt integrert kundeopplevelse. Vi tilbyr intuitive betalingsløsninger i tråd med kundebedriftenes overordnede kommunikasjons- og varemerkestrategier.

Vi mener at digital fakturabetaling skal være både smidig og effektivt. Gjør det kompliserte enkelt! Sammen kan vi legge til rette for sterkere kunderelasjoner – og bedre forretninger. Gevinstene er store av å kunne tilby ulike muligheter til å betale for kundene. Enten antall transaksjoner er høyt eller lavt eller de betaler med kort, faktura eller på andre måter. 

Lett å komme i gang med betalingsløsninger!
Med Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors kommer du raskt i gang. Du har alt på ett sted i og med at vi samarbeider med alle store aktører på det nordiske markedet. Kontakt våre eksperter, så finner vi i fellesskap de betalingsløsningene som passer best for din bedrift.

Kontakt oss

 

Kundecaser og fordypninger

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etikk+teknologi gir nordisk fordel

Betalingsløsninger fra Kina og USA dominerer den globale e-handelen. Men midt imellom de to stormaktene forsøker den norske nykommeren Vipps å kapre en del av kaken.