Betalingsløsninger

Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors gir deg en sikker betalingstjeneste for fakturaer i Omnikanal. Betalingsløsninger gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Du kan la kundene bestemme sin fakturahåndtering – hvordan, hvor og når.

Se betalingsløsninger-video

Sikre betalingsløsninger forenkler komplekse betalinger

16-9_Payment-with-digipost.jpg

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9_2.jpg

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobilfaktura

Mobilfaktura-tjenesten sender kundene SMS med lenke til landingsside. Her kan de velge betalingskanal selv. SMS-er er utløser rask betaling.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en løsning som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

16-9_vipps.jpg

Vipps eFaktura

 Vipps eFaktura er den ledende betalingstjenesten i Norge, som sørger for enkel og rask fakturabetaling.

Betalingsløsninger gir enkel veien til smartere fakturering

Betalingsløsninger ra PostNord Strålfors gjør komplekse fakturabetalinger enklere. Den digitale utviklingen går i rasende fart. Aldri før har mulighetene vært flere. Helt klart er det at dagens forbrukere forventer seg mer og personlig kommunikasjon og fleksible betalingsalternativer – fakturahåndtering i de kanalene som passer dem. Når det passer dem.

Vår betalingsplattform gjør det mulig å skape unike betalingsløsninger for de forskjellige behovene våre kunder har – slik at de er tilpasset de forskjellige behovene deres.

I tillegg til fordeler som høyere betalingsvilje og raskere innbetalinger, blir også kundeopplevelsen merkbart bedre.

En del av vårt Omnikanal-tilbud

Bedriftsvinnerne i dag er de som forstår hvordan ny teknologi og nye trender omsettes i forretningsutvikling. De som arbeider aktivt for bedre å forstå forbrukeren og kontinuerlig utvikle kundereisen.

Med PostNord Strålfors' betalingsplattform i Omnikanal tar du et stort steg mot en fullt integrert kundeopplevelse. Vi tilbyr intuitive betalingsløsninger i tråd med kundebedriftenes overordnede kommunikasjons- og varemerkestrategier.

Vi mener at digital fakturabetaling skal være både smidig og effektivt. Ved å gjøre det kompliserte enkelt legger vi til rette for sterkere kunderelasjoner – og bedre forretninger.

Lett å komme i gang med betalingsløsninger!

Med Betalingsløsninger fra PostNord Strålfors kommer du raskt i gang. Du har alt på ett sted i og med at vi samarbeider med alle store aktører på det nordiske markedet. Kontakt våre eksperter, så finner vi i fellesskap de betalingsløsningene som passer best for din bedrift.