Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Kontakt oss

Digital kommunikasjon som får opp effektiviteten

  • Sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese via mobilen overalt – også utenlands
  • Smarte funksjoner – toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Mulighet til å nå alle digitale postkasser i Norden

Digipost tilbyr betaling direkte i postkassen som en smart ekstrafunksjon. Det gjør det lettere for mottakeren å betale fakturaen i tide.

Mange nordmenn har digital postkasse

Kunder har betydelig større tillit til digitale postkasser enn det norske bedrifter tror. Godt og vel 50 prosent av nordmennene har digital postkasse. Samtidig har bare 14 prosent av bedriftene tatt dette i bruk. Når vi vet at 81 prosent av mottakerne mener det er viktig selv å få velge kanal, betyr det at mange bedrifter har store muligheter til å gjøre kundene enda mer fornøyde.

Kilde: Nordic Channel Compass

Mindre risiko for feil

Uansett hvor mange mottakere du skal sende til, gjør Digipost jobben for deg. Du fjerner risikoen for feilbetalinger, antallet sene innbetalinger reduseres i betydelig grad, og du slipper å sende påminnelser.

Sikre utsendelser

Med utgangspunkt i kundedataene dine tilpasser vi fakturaer til Digipost for deg og distribuerer dem. Vi overvåker forsendelsen hele veien til den digitale postkassen for å forsikre oss om at den kommer frem. Løsningen følger GDPR-reglene.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende fakturaer til en annen digital postkasse enn Digipost, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

En del av vårt Omnikanal-tilbud

Når vi håndterer utsendelser for deg, kontrollerer vi alltid hva kundene dine foretrekker – om de ønsker å motta utsendelsene i en digital postkasse, som e-post, i nettbank, som SMS eller som et fysisk brev. Det gir både deg og kundene en integrert opplevelse.

Mer om vårt Omnikanal-tilbud

Fjern risikoen for feilbetalinger
Kom i gang med betaling i Digipost og få ned antallet sene innbetalinger. Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Betaling med e-Boks. Hvordan fjerne risiko for feilbetalingrer?

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Vipps_16-9.jpg

Vipps

Vipps er den ledende betalingstjenesten i Norge og gjør det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner som ved donasjoner, hjemlevering, messer og arrangementer hvor varer og tjenester overleveres direkte. Med Vipps kan kundene dine betale med bare ett tastetrykk.

Kundecaser og fordypninger

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.