Betaling med e-Boks

e-Boks Betaling fjerner risikoen for feilbetalinger og manglende betaling. Samtidig reduserer du antall forsinkete innbetalinger. Kontantstrømmen og kundelojaliteten blir styrket fordi betaling av fakturaer med e-Boks er lettere for kundene. 

e-Boks Betaling gir fakturabetaling ett sted for digitale postkasser

  • e-Boks bidrar til sikker levering og betaling
  • Raskt og enkelt for kunden å betale fakturaen i e-Boks
  • Du slipper sene betalinger og utsendelse av påminnelser
  • Ingen manuell innmating av data – fjerner risikoen for feilbetalinger
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese e-Boks via mobilen overalt – også utenlands
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Mulighet til å nå alle digitale postkasser i Norden via e-Boks

e-Boks Betaling reduserer antall forsinkede innbetalinger

e-Boks tilbyr betaling direkte i postkassen som en smart ekstrafunksjon. Det gjør det lettere for mottakeren å betale fakturaen i tide og for deg å redusere antall sene innbetalinger.

e-Boks for alle nordmenn med digital postkasse

Kunder har betydelig større tillit til digitale postkasser enn det norske bedrifter tror. Godt og vel 50 prosent av alle nordmenn har digital postkasse. Samtidig har bare 14 prosent av bedriftene tatt dette i bruk. Når vi vet at 81 prosent av mottakerne mener det er viktig selv å få velge kanal, betyr det at mange bedrifter har store muligheter til å gjøre kundene enda mer fornøyde. Her gir e-Boks muligheter. 

Kilde: Nordic Channel Compass

Mindre risiko for feil med e-Boks

Uansett hvor mange mottakere du skal sende til, gjør e-Boks Betaling jobben for deg. Du fjerner risikoen for feilbetalinger, antallet sene innbetalinger reduseres i betydelig grad og du slipper å sende påminnelser.

Sikre utsendelser

Med utgangspunkt i kundedataene dine tilpasser vi fakturaer til e-Boks for deg og distribuerer dem. Vi overvåker forsendelsen hele veien til den digitale postkassen for å forsikre oss om at den kommer frem. Løsningen følger GDPR-reglene.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende fakturaer til en annen digital postkasse enn e-Boks, kan PostNord Strålfors hjelpe med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

e-Boks Betaling en del av vårt Omnikanal-tilbud

Når vi håndterer utsendelser for deg, kontrollerer vi alltid hva kundene dine foretrekker – om de ønsker å motta utsendelsene i en digital postkasse, som e-post, i nettbank, som SMS eller som et fysisk brev. Det gir både deg og kundene en integrert opplevelse.

Les mer om vårt Omnikanal-tilbud

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger!
Kom i gang med betaling i e-Boks og få ned antallet sene innbetalinger. Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger og kundecaser

Betale med Digipost

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Vipps_16-9.jpg

Vipps

Vipps er den ledende betalingstjenesten i Norge og gjør det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner som ved donasjoner, hjemlevering, messer og arrangementer hvor varer og tjenester overleveres direkte. Med Vipps kan kundene dine betale med bare ett tastetrykk.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.