Papirfaktura – en trygg og velkjent kanal

Papirfaktura er en tjeneste som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

Papirfakturaer er tillitvekkende og personlig

  • Papirfakturaer med høy leveringssikkerhet
  • Rask og smidig betaling med QR-kode
  • Mulighet for å kombinere administrative utsendelser av papirfakturaer med markedsføringsinformasjon
  • Enkelt å tilknytte digitale tjenester til papirfaktura

Papirfakturaer fanger kundens oppmerksomhet

Papirfakturaer sendes fysisk til kundene i brev. Fysiske brev er populært i alle nordiske land, spesielt i Sverige og Finland. 36–55-åringer er den gruppen som setter størst pris på trykte utsendelser.

Fysisk post inkludert papirfakturaer kan være å foretrekke når du vil fange kundens oppmerksomhet eller få kunden til å føle seg verdsatt. Post blir ofte valgt for informasjon som kan oppfattes som sensitiv eller privat, eller som skal kunne tas vare på.

Fysisk papirfaktura mest populært

Papirfaktura er i mange land faktisk blant de mest populære betalingsalternativene ved kjøp på nettet. Tradisjon er noe av forklaringen. Mange kunder ønsker dessuten fortsatt å se produktene i virkeligheten før de betaler. En vedlagt papirfaktura kan gjøre veien kort fra beslutning til betaling. 

Man skulle tro at ungdommer og unge voksne er negative til trykte utsendelser fordi de generelt foretrekker digital kommunikasjon. I fokusgrupper har det imidlertid vist seg at denne gruppen gjerne vil ha en fysisk papirfaktura i posten, kanskje for å kunne legge den i et skap i påvente av lønn eller gi den til mor eller far!

Sammenknytt papirfaktura med digitale kanaler

En tydelig papirfaktura betyr nesten alltid raskere betaling. Med våre tjenester Eye tracking og Customer Journey Mapping kan vi utforme papirfakturaene etter behovene til kundene dine.
Du kan selvsagt også legge til QR-kode på papirfakturaen for å få enda raskere og smidigere betaling. Kunden skanner koden ved hjelp av en mobilapp, og fakturaen godkjennes med et klikk.

Vi kan også enkelt tilknytte alle digitale kanaler kundene ber om.

Med Paper Invoice kan du sende personlig tilpassede budskap til kundene. Vi har verktøyene som gjør det mulig å justere, redigere og effektivisere innholdet i kommunikasjonen. Alt blir skrevet ut og lagt i konvolutt sammen med papirfakturaen og eventuelle andre bilag. Bilagene legger du ved i filen som skal skrives ut, eller de kan trykkes separat og oppbevares hos oss.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailing) er et system som øker sikkerheten for trykte utsendelser inkludert papirfakturaer. Funksjonen innebærer at hver enkelt trykt og konvoluttert forsendelse kontrolleres ved hjelp av optisk lesing mot opplysninger i utskriftsfilen før den blir sendt videre for distribusjon. Feilsendinger sorteres ut og blir skrevet ut på nytt. SRM gir dermed full sporbarhet helt ned til forsendelsesnivå.

Bygg ut papirfaktura-løsningen din
Papirfaktura inngår i Betalingsløsninger-tilbudet fra PostNord Strålfors. Det betyr at du enkelt kan utvide løsningen med flere kanaler i takt med at virksomheten vokser. Vil du vite mer?

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Nå giverne i den betalingskanalen de ønsker. Tilpasset kommunikasjon gir bedre brukeropplevelse og dermed mer fornøyde givere og medlemmer.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

WeMail

WeMail er en enkel og sikker tjeneste for billig porto, konvoluttering, adressering og eventuelt personifiserte vedlegg. Med WeMail kan du enkelt kommunisere i både fysiske og digitale kanaler med lite administrasjon og problemer.