Paper-Invoice_Hero_3-1_2.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en tjeneste som enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

Tillitvekkende og personlig

  • Rask og smidig betaling med QR-kode
  • Høy leveringssikkerhet
  • Mulighet for å kombinere administrative utsendelser med markedsføringsinformasjon
  • Enkelt å tilknytte digitale tjenester

Bygg ut papirfaktura-løsningen din

Papirfaktura inngår i Betalingsløsninger-tilbudet fra PostNord Strålfors. Det betyr at du enkelt kan utvide løsningen med flere kanaler i takt med at virksomheten vokser. Vil du vite mer?

Fanger kundens oppmerksomhet

Fysiske brev er populært i alle nordiske land, spesielt i Sverige og Finland. 36–55-åringer er den gruppen som setter størst pris på trykte utsendelser.

Fysisk post er å foretrekke når du vil fange kundens oppmerksomhet eller få kunden til å føle seg verdsatt, og for informasjon som kan oppfattes som sensitiv eller privat, eller som skal kunne tas vare på.

Fysisk faktura mest populært

I Sverige er papirfaktura fortsatt det mest populære betalingsalternativet ved kjøp på nettet. Tradisjon er en av forklaringene. Mange kunder ønsker dessuten fortsatt å se produktene i virkeligheten før de betaler.

Man skulle tro at ungdommer og unge voksne er negative til trykte utsendelser fordi de generelt foretrekker digital kommunikasjon. I fokusgrupper har det imidlertid vist seg at denne gruppen gjerne vil ha en fysisk faktura i posten, kanskje for å kunne legge den i et skap i påvente av lønn eller gi den til mor eller far!

Knytt sammen med digitale kanaler

En tydelig faktura betyr nesten alltid raskere betaling. Med våre tjenester Eye tracking og Customer Journey Mapping kan vi utforme fakturaene etter behovene til kundene dine.
Du kan selvsagt også legge til QR-kode på fakturaen for å få enda raskere og smidigere betaling. Kunden skanner koden ved hjelp av en mobilapp, og fakturaen godkjennes med et klikk.

Vi kan også enkelt tilknytte alle digitale kanaler kundene ber om.

Med Paper Invoice kan du sende personlig tilpassede budskap til kundene. Vi har verktøyene som gjør det mulig å justere, redigere og effektivisere innholdet i kommunikasjonen. Alt blir skrevet ut og lagt i konvolutt sammen med eventuelle bilag. Bilagene legger du ved i filen som skal skrives ut, eller de kan trykkes separat og oppbevares for din regning.

Strålfors Reliable Mailing (SRM)

SRM (Strålfors Reliable Mailing) er et system som øker sikkerheten for trykte utsendelser. Funksjonen innebærer at hver enkelt trykt og konvoluttert forsendelse kontrolleres ved hjelp av optisk lesing mot opplysninger i utskriftsfilen før den blir sendt videre for distribusjon. Feilsendinger sorteres ut og blir skrevet ut på nytt. SRM gir dermed full sporbarhet helt ned til forsendelsesnivå.

Relaterte løsninger

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

We Mail

We Mail er en enkel og sikker tjeneste for deg som har behov for å kommunisere i både fysiske og digitale kanaler, men gjerne vil slippe administrasjon og problemer.

Bygg ut papirfaktura-løsningen din

Papirfaktura inngår i Betalingsløsninger-tilbudet fra PostNord Strålfors. Det betyr at du enkelt kan utvide løsningen med flere kanaler i takt med at virksomheten vokser. Vil du vite mer?