Bruke Vipps til fakturabetaling betaling fra kunder

Vipps eFaktura

Med Vipps eFaktura kan kundene betale regningene dine med bare ett tastetrykk. Vipps er velkjent av mange allerede og kan gjøre det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner inkludert hjemlevering, messer og arrangementer hvor varer og tjenester overleveres direkte. 

Vipps eFaktura gir enkel betalingsdistribusjon

Vipps eFaktura er en digital faktura som distribueres i alle betalingsflater som er tilkoblet løsningen.

Mottakerne av Vipps eFaktura velger selv hvor de ønsker å betale regningene sine, og regningen blir merket som betalt  i Vipps-appen, nett- og mobilbank eller andre tilknyttede løsninger.

Vipps-fakturaer som ikke når mottaker sikres distribusjon gjennom reprint og postal forsendelse.

Her kan du lese mer om mobilbetalingstjenesten Vipps:
Vipps 

Vil du vite mer om Vipps eFaktura?
PostNord Strålfors' eksperter forteller gjerne mer om hvordan du og kundene dine kan dra nytte av fordelene med mobilbetalinger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Du og din organisasjon kan gjøre en forskjell – her og nå med PostNord Strålfors' betalingsløsning for ideelle organisasjoner. Giverne kan enkelt gi støtte med enten et engangsbeløp eller et fast månedlig beløp.

Betaling med e-Boks. Hvordan fjerne risiko for feilbetalingrer?

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Betale med Digipost

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Kundecaser og fordypninger

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etikk+teknologi gir nordisk fordel

Betalingsløsninger fra Kina og USA dominerer den globale e-handelen. Men midt imellom de to stormaktene forsøker den norske nykommeren Vipps å kapre en del av kaken.

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.