Vipps

Med Vipps kan kundene dine betale med bare ett tastetrykk. Vipps er velkjent og gjør det enkelt å få betaling i mange forskjellige situasjoner som ved donasjoner, hjemlevering, messer og arrangementer hvor varer og tjenester overleveres direkte. 

Ta betalt på nett med Vipps

Gi kundene dine muligheten til å betale med Vipps i App eller Min Side.

Mottakerne av Vipps velger selv hvor de ønsker å betale regningene sine, og regningen blir merket som betalt i Vipps-appen, nett- og mobilbank eller andre tilknyttede løsninger.

Vipps-fakturaer som ikke når mottaker sikres distribusjon gjennom reprint og postal forsendelse.

Her kan du lese mer om betalingstjenesten Vipps.

 

Vil du vite mer om Vipps?
PostNord Strålfors' eksperter forteller gjerne mer om hvordan du og kundene dine kan dra nytte av fordelene med mobilbetalinger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Betalingslosninger-ideella-org_16-9_2.jpg

Betalingsløsninger for ideelle organisasjoner

Nå giverne i den betalingskanalen de ønsker. Tilpasset kommunikasjon gir bedre brukeropplevelse og dermed mer fornøyde givere og medlemmer.

Betaling med e-Boks. Hvordan fjerne risiko for feilbetalingrer?

Betaling med e-Boks

e-Boks betaling fjerner risikoen for feilbetalinger. Du får færre forsinkete innbetalinger og styrket kontantstrøm når betaling av fakturaer blir enklere.

Betale med Digipost

Betaling med Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Kundecaser og fordypninger

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.