Printløsninger

Iblant trenger kunder fysisk kommunikasjon og fysiske produkter. Våre Printløsninger hjelper deg med alt fra dataanalyse til produksjon, distribusjon og lagerhold.

Kontakt oss

Printløsninger • Tjenesteoversikt

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

WeMail

WeMail er en enkel og sikker tjeneste for billig porto, konvoluttering, adressering og eventuelt personifiserte vedlegg. Med WeMail kan du enkelt kommunisere i både fysiske og digitale kanaler med lite administrasjon og problemer.

Printløsninger gir fysiske produkter til presis tid

Dataene dine bearbeides og gjøres om til konvolutterte utsendelser, kundeklubbkort eller en reservedel. Alt blir skrevet ut eksakt når du trenger det, og sendt ut til eksakt tid. Ved behov kan vi også lagre produktene for deg.

Korte ledetider som effektiviserer flyten

Med PostNord Strålfors Printløsninger kan du persontilpasse og skreddersy fysisk kommunikasjon og fysiske produkter. Fang oppmerksomheten og få kundene til å føle seg verdsatt med trykt kommunikasjon. Eller belønn trofaste kunder med et kundeklubbkort.

Alt du trenger å gjøre, er å sende relevant informasjon til oss, så ordner vi resten – fra produksjon til distribusjon og eventuelt oppbevaring. Med kortest mulige ledetider får du en mer effektiv informasjons- og produktflyt.

Trykt informasjon overgår digital – iblant

I digitaliseringens tidsalder er det lett å la seg rive med og digitalisere alt. Det er ikke alltid hensiktsmessig. Noen ganger er det bedre å digitalisere på kundens vilkår. I enkelte tilfeller fungerer fysisk kommunikasjon fortsatt bedre enn den digitale.

Rapporten "Nordic Channel Compass 2018" viser for eksempel at skriftlig kommunikasjon er best egnet til å fange oppmerksomheten. Og at fysiske brev er best når du vil gi et godt og tillitvekkende inntrykk, eller vil at kunden skal føle seg verdsatt. I og med at vi bruker digitaltrykk, er det dessuten lett å tilpasse hver enkelt utsendelse personlig.

Mange muligheter med elektroniske kort

Elektroniske kort har mange bruksområder, alt fra SIM-kort og betalingskort til gavekort, busskort og kundeklubbkort. En stor del av korthåndteringen dreier seg om behandling av data og distribusjon av kortene. Det løser vi for deg.

Få nye forretningsmuligheter!
Med trykt kommunikasjon skaper du tillit. Lurer du på hvordan du kan utnytte disse mulighetene?

Kontakt oss

 

Kunder som bruker våre printtjenester

Skånetrafiken

Skånetrafiken

Skånetrafiken lanserer et kort for ID-baserte reiser i samarbeid med PostNord Strålfors. Resultatet blir smartere og mer miljøvennlig billetthåndtering og effektiv kortdistribusjon.

IKANO-bank_16-9.jpg

Rask og enkel plattform for digitale fakturaer

«Vi har har kjøpt omnikanalløsningen til PostNord Strålfors som sørger for at fakturaene havner der de skal basert på sluttkundenes ønsker», forteller Christian Gagnum, Head of Retail Partners & Direct to Consumer i Ikano Bank AB i Norge.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk innhold

Persontilpassede utsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øker treffsikkerheten. – Vi legger bort klønete formater som pdf, og åpner for at kundene kan finne informasjon fra oss i den kanalen og på den plattformen de foretrekker, forklarer Fredrik Welin.

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – en digital suksesshistorie

Skellefteå Kraft har foretatt en imponerende digital reise. Tross store utfordringer har de i dag en effektiv virksomhet med kanskje Sveriges beste kundeservice innen energibransjen. – Uten PostNord Strålfors’ kundefokus hadde vi aldri kommet så langt som dette, sier Eva-Lena Berglund, sjef for fakturering.