Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

Skreddersydd og sikker 

  • Full service i hele Norden
  • Sikker håndtering av data
  • Kanal som fanger kundens oppmerksomhet
  • Skreddersydde løsninger
  • Høy leveringssikkerhet

Brevet fyller en viktig funksjon

Brev og pakker er en viktig del av vår hverdag. I Sverige er fysiske brev fortsatt den beste kanalen for skriftlig kommunikasjon hvis du vil fange kundenes oppmerksomhet eller sende ut noe som kan oppfattes som privat, eller noe de vil ta vare på. Mange ønsker fortsatt å få regninger i postkassen, og de fleste mener det er viktig å få bankdokumenter og selvangivelse i papirformat.

Høy leveringssikkerhet

Print & Konvoluttering er en fleksibel løsning som vi tilpasser etter dine kommunikasjonsbehov. Vi tar hånd om alt, fra innkommende datafiler og databehandling til utskrift og konvoluttering pluss levering til ønsket distributør.

All produksjon skjer under høy sikkerhet og konfidensialitet i henhold til veldokumenterte kvalitets- og miljøledelsessystemer som oppfyller kravene i ISO 9001 og ISO 14001.

Alle PostNord Strålfors' produksjonsenheter er kompatible med hverandre, noe som gir ekstremt høy leveringssikkerhet. Hvis det oppstår problemer på ett sted, blir produksjonen styrt til en annen enhet.

De mest komplekse løsningene innen Print & Konvoluttering er totalt skreddersydde. Vi definerer alltid oppdraget sammen med deg og utarbeider deretter en løsning som passer for dine spesifikke behov.

Strålfors Trygg Postforsendelse (STP)

STP (Strålfors Trygg Postforsendelse) er et system som øker sikkerheten for trykte utsendelser. Funksjonen innebærer at hver enkelt trykt og konvoluttert forsendelse kontrolleres ved hjelp av optisk lesing mot opplysninger i utskriftsfilen før den blir sendt videre for distribusjon. Feilsendinger sorteres ut og blir skrevet ut på nytt. STP gir dermed full sporbarhet helt ned til forsendelsesnivå.

Print & Enclosing er en del av Omnichannel
I dag må kunder kunne veksle mellom ulike kanaler, enkelt og med samme opplevelse – det må være Omnichannel. Trenger du hjelp? Kontakt en av våre Omnichannel-eksperter.

Kontakt oss

 

Inspirasjon og fordypning

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – en digital suksesshistorie

Skellefteå Kraft har foretatt en imponerende digital reise. Tross store utfordringer har de i dag en effektiv virksomhet med kanskje Sveriges beste kundeservice innen energibransjen. – Uten PostNord Strålfors’ kundefokus hadde vi aldri kommet så langt som dette, sier Eva-Lena Berglund, sjef for fakturering.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital satser på dynamisk innhold

Persontilpassede utsendelser og responsive fakturaer fra PostNord Strålfors øker treffsikkerheten. – Vi legger bort klønete formater som pdf, og åpner for at kundene kan finne informasjon fra oss i den kanalen og på den plattformen de foretrekker, forklarer Fredrik Welin.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

WeMail

WeMail er en enkel og sikker tjeneste for billig porto, konvoluttering, adressering og eventuelt personifiserte vedlegg. Med WeMail kan du enkelt kommunisere i både fysiske og digitale kanaler med lite administrasjon og problemer.