Utgående distribusjon

Send i de kanalene som kunden selv har valgt. 

Kontakt oss

Utgående distribusjons-løsninger

Access Interactive. Hvordan kan kundene bli nysgjerrige på utsendelsene våre?

Interactive

Med Interactive gjør du kundene nysgjerrige på utsendelsene dine! Forbedre kundeopplevelsen ved å tilpasse kommunikasjonen etter mottakeren, både når det gjelder innhold og utkanal.

Hva er digipost? Digital postkasse. Utsendelser havner riktig sted

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

eFaktura-tilby-B2C_16-9.jpg

eFaktura til nettbank

Personaliserte eFaktura med innbydende design og relevante tilbud skaper rom for mersalg til kundene! Strålfors' B2C eFaktura-løsning inngår i en portefølje av fleksible fakturaløsninger hvor kundene selv velger hvordan de vil motta fakturaer. Det bidrar til gode relasjoner og sikrere innbetalinger.

Dynamic-Communication-16-9_NY.jpg

Dynamisk kommunikasjon

Dynamisk Kommunikasjon får budskapet frem. Alle dokumenter – til og med fakturaer - blir en opplevelse. Tilpassede tilbud og interaktivitet før til at kundene åpner dokumentene dine.

eArchive-16-9_2.jpg

eArkiv

Rask, sikker og GDPR-kompatibel tilgang til data sparer deg for mye tid i det daglige arbeidet. Og gir bedre kundeopplevelser. eArkiv er selve kjernen i alle informasjonsstrømmer.

Payment-in-DMB_eBoks_16-9.jpg

e-Boks

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Samtidig får du smarte funksjoner med helt nye muligheter til å kommunisere med mottakerne.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Papirfaktura

Papirfaktura er en løsning som er enkel å tilpasse målgruppen. Papirfakturaer er en trygg kanal for mange kunder og lett å legge til i digitale utkanaler.

E-post og SMS i kommunikasjon

E-post og SMS

I en tid med raske endringer, stor konkurranse og mange muligheter er det ikke alltid like lett å fange kundenes oppmerksomhet. Individuelt tilpasset kommunikasjon via kanaler som mottakeren bruker og foretrekker, øker både interessen og kundelojaliteten.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Print & Konvoluttering

Print & Konvoluttering er en tjeneste for deg som stiller høye krav til fleksibilitet, levering og sikkerhet. Løsningen kan tilpasses alt etter hvilke kommunikasjonsbehov du har, selvsagt med levering i hele Norden og mulighet for tilknytning til det komplette Omnikanal-tilbudet vårt.

We Mail Bruke mail for å kommunisere i fysiske og digitale kanaler

WeMail

WeMail er en enkel og sikker tjeneste for billig porto, konvoluttering, adressering og eventuelt personifiserte vedlegg. Med WeMail kan du enkelt kommunisere i både fysiske og digitale kanaler med lite administrasjon og problemer.

Utsendelse i riktig kanal

81 prosent i Norge ønsker selv å velge hvilken kanal de vil motta kommunikasjon i. Med Output Management gir du muligheten til å velge mellom både fysiske og digitale kanaler. Du får mer fornøyde kunder.

Prat med kunden – der kunden vil

Kommunikasjonskanalene blir stadig flere. Ingen av dem er en bedre eller dårligere kontaktvei til kundene enn en annen. Der én kunde foretrekker digital postkasse, foretrekker en annen nettbankfaktura og en tredje fysiske brev.

Faktum er at 81 prosent av nordmennene ønsker å kunne velge kanal selv. Dette fremkommer av vår rapport "Nordic Channel Compass 2018". 34 prosent bytter eller overveier å bytte selskap når de ikke selv får bestemme. Det finnes bare én løsning for å gjøre alle kunder fornøyde: Kommuniser i samtlige kanaler.

Personlig tilpasset og lettfattelig innhold

Hele 91 prosent av nordmennene mener at det viktigste med kommunikasjonen er at den er lettfattelig. Samtidig øker sannsynligheten for at mottakeren åpner et dokument som er relevant og interessant.

Med våre Output Management-løsninger kan du tilpasse utsendelsene slik at innholdet blir personlig og interessant for mottakeren. Du kan også legge til interaktiv animasjon som gjør innholdet lett å forstå.

Styr kommunikasjon til riktig kanal

Med Output Management-løsningene slipper du bryet med å holde oversikt over hvilken kunde som vil få hva i den ene eller andre kanalen. Det ordner vi for deg. Vi kan sende ut en digital fil som et fysisk brev. Eller et fysisk brev som en digital fil.

Resultatet blir riktige data på riktig sted. Du får full kontroll over kommunikasjonen, sikrer produktkvaliteten, øker kundeopplevelsen og får helt nye muligheter til å kommunisere i riktig kanal.

Har du spørsmål?
Ta kontakt for mer informasjon om hvordan våre Utgående distribusjons-løsninger kan bidra til effektivisering, forenkling og personifisering av kommunikasjon. Alt starter med en samtale! 

Kontakt oss