Digital-Mailboxes-HERO.jpg

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

PostNord Strålfors hjelper deg med å nå kunder i alle digitale postkasser som benytter Digipost og e-Boks. Dette får du med Digipost:

  • Sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese via mobilen overalt – også utenlands
  • Smarte funksjoner – toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Mulighet til å nå alle digitale postkasser i Norden

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til Digipost. På den måten sparer du både tid og penger.

Møt mottakerens behov

Kunder blir mer fornøyde når de selv får velge kommunikasjonskanal. Stadig flere velger digitale postkasser. I Danmark har i prinsippet alle myndige personer over 15 år en digital postkasse som følge av offentlige krav. Også i resten av Norden øker antallet brukere kraftig hvert år. Et naturlig steg i digitaliseringsprosessen er derfor å begynne å sende dokumenter til digitale postkasser.

Smarte funksjoner

Digipost er en digital postkasse med smarte funksjoner i tillegg til dokumentlevering. Mottakeren kan for eksempel betale fakturaer direkte i Digipost.

Reduserer administrasjonen

Alt du trenger å gjøre, er å sende filene dine til oss, så tilpasser vi dem og leverer dem trygt til Digipost. Du slipper å bruke tid på administrasjon, samtidig som mottakerne lett finner og får oversikt over viktige dokumenter. Løsningen er GDPR-kompatibel.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende dokumenter til en annen digital postkasse enn Digipost, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

Digipost er en del av vårt Omnikanal-tilbud

Noen kunder foretrekker å motta utsendelser i andre kanaler enn en digital postkasse. Det kan vi ordne for deg gjennom vår komplette Omnikanal-løsning. I stedet for bare å kontrollere om kunden har valgt Digipost – eller Norges andre digitale postkasse e-Boks – undersøker vi samtidig om kunden i stedet foretrekker nettbankfakturaer eller fysiske brev.

Hvis kunden heller vil ha kommunikasjon som SMS eller e-post, ordner vi det også. Dermed sikrer vi at kundene dine får kommunikasjonen i akkurat den kanalen de ønsker.

Mer om vårt Omnikanal-tilbud

Relaterte løsninger

Payment-in-DMB_eBoks_16-9.jpg

e-Boks

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Samtidig får du smarte funksjoner med helt nye muligheter til å kommunisere med mottakerne.

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til Digipost. På den måten sparer du både tid og penger.