Digipost og e-Boks kombinert

Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted. Gjennom én og samme tjeneste fra PostNord Strålfors når du kunder enten de bruker Digipost eller e-Boks. 

Kontakt oss

PostNord Strålfors hjelper deg med å nå kunder i alle digitale postkasser som benytter Digipost og e-Boks. Dette får du:

  • Digipost er en sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Digipost kan leses via mobilen overalt – også utenlands
  • Smarte funksjoner – toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Mulighet til også å nå e-Boks og alle digitale postkasser i Norden

Digipost møter mottakernes behov

Digipost blir valgt av mange kunder og andre mottakere av digital post. Kunder blir mer fornøyde når de selv får velge kommunikasjonskanal. Som bedrift når du dem via én og samme tjeneste fra PostNord Strålfors enten de velger Digipost, e-Boks eller andre digitale postkasser i Norden.

Digipost et populært valg 

Stadig flere velger digitale postkasser. I Danmark har i prinsippet alle myndige personer over 15 år en digital postkasse som følge av offentlige krav. Også i resten av Norden øker antallet brukere kraftig hvert år. Et naturlig steg i digitaliseringsprosessen for bedrifter er derfor å begynne å sende dokumenter til digitale postkasser. Digipost er et populært valg.

Smarte funksjoner i Digipost

Digipost er en digital postkasse med smarte funksjoner i tillegg til dokumentlevering. Mottakeren kan for eksempel betale fakturaer til bedriften direkte i Digipost.

Reduserer Digipost-administrasjonen

Alt du trenger å gjøre, er å sende filene dine til oss, så tilpasser vi dem og leverer dem trygt til Digipost. Du slipper å bruke tid på administrasjon, samtidig som mottakerne lett finner og får oversikt over viktige dokumenter. Løsningen er GDPR-kompatibel.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende dokumenter til en annen digital postkasse enn Digipost, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

Digipost er en del av vårt Omnikanal-tilbud

Noen kunder foretrekker å motta utsendelser i andre kanaler enn en digital postkasse. Det kan vi ordne for deg gjennom vår komplette Omnikanal-løsning. I stedet for bare å kontrollere om kunden har valgt Digipost – eller Norges andre digitale postkasse e-Boks – undersøker vi samtidig om kunden i stedet foretrekker nettbankfakturaer eller fysiske brev.

Hvis kunden heller vil ha kommunikasjon som SMS eller e-post fra bedriften, så ordner vi det også. Dermed sikrer vi at bedriftens kunder får kommunikasjonen i akkurat den kanalen de ønsker.

Mer om vårt Omnikanal-tilbud

Lett arbeidsbelastningen
Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til Digipost. På den måten sparer du både tid og penger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Payment-in-DMB_eBoks_16-9.jpg

e-Boks

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Samtidig får du smarte funksjoner med helt nye muligheter til å kommunisere med mottakerne.