e-Boks og all nordisk digital post kombinert

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Gjennom PostNord Strålfors kan du dessuten sende viktig post til alle digitale og fysiske postkasser i Norden gjennom samme postkasse-tjeneste. 

Kontakt oss

PostNord Strålfors gjør det enkelt å nå kunder som benytter e-Boks, Digipost og alle andre nordiske, digitale postkasser. Dette får du:

  • e-Boks en sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese via mobilen overalt – også utenlands
  • e-Boks har smarte funksjoner som signering, toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Gjennom PostNord Strålfors kan du også nå alle digitale postkasser i Norden

e-Boks foretrukket av mange

e-Boks er en digital postkasse som mange kunder velger. Kunder blir mer fornøyde når de selv får velge kommunikasjonskanal. Gjennom PostNord Strålfors når du frem enten brukerne velger postkassen e-Boks, Digipost eller andre nordiske, digitale postkasser.

Stadig flere velger digitale postkasser for viktig post. I Danmark har i prinsippet alle myndige personer over 15 år en digital postkasse som følge av offentlige krav. Også i resten av Norden øker antallet brukere kraftig hvert år. Et naturlig steg i digitaliseringsprosessen er derfor å begynne å sende dokumenter til digitale postkasser.

e-Boks har smarte funksjoner

Den digitale postkassen e-Boks finnes i flere nordiske land og har mange smarte funksjoner i tillegg til dokumentlevering. Mottakeren kan blant annet betale fakturaer direkte i e-Boks. I tillegg gir tjenesten mulighet for toveiskommunikasjon slik at mottakeren kan svare deg via postkassen i e-Boks og også signere dokumenter.

Redusert administrasjon av e-Boks

Alt du trenger å gjøre, er å sende filene dine til oss, så tilpasser vi dem og leverer dem som digital post trygt til e-Boks. Du slipper å bruke tid på administrasjon, samtidig som mottakerne lett finner og får oversikt over viktig post og dokumenter. Løsningen er GDPR-kompatibel.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende dokumenter til en annen digital postkasse enn e-Boks, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

e-Boks er en del av vårt Omnichannel-tilbud

Noen kunder foretrekker å motta utsendelser i andre kanaler enn en digital postkasse. Det kan vi ordne for deg gjennom vår komplette Omnichannel-løsning. I stedet for bare å kontrollere om kunden har valgt å bruke e-Boks – eller Norges andre digitale postkasse Digipost – undersøker vi samtidig om kunden i stedet foretrekker nettbankfakturaer eller fysiske brev. Hvis kunden heller vil ha kommunikasjon som SMS eller e-post, ordner vi det også. Dermed sikrer vi at kundene dine får viktig post i akkurat den kanalen de ønsker.

Mer om vårt Omnichannel-tilbud

Lett arbeidsbelastningen
Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til e-Boks. På den måten sparer du både tid og penger.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Hva er digipost? Digital postkasse. Utsendelser havner riktig sted

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.