eBoks_Hero_3-1.jpg

e-Boks

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Samtidig får du smarte funksjoner med helt nye muligheter til å kommunisere med mottakerne.

PostNord Strålfors hjelper deg med å nå kunder i alle digitale postkasser som benytter Digipost og e-Boks. Dette får du med e-Boks:

  • Sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese via mobilen overalt – også utenlands
  • Smarte funksjoner – signering, toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Mulighet til å nå alle digitale postkasser i Norden

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til e-Boks. På den måten sparer du både tid og penger.

Møt mottakerens behov

Kunder blir mer fornøyde når de selv får velge kommunikasjonskanal. Stadig flere velger digitale postkasser. I Danmark har i prinsippet alle myndige personer over 15 år en digital postkasse som følge av offentlige krav.

Også i resten av Norden øker antallet brukere kraftig hvert år. Et naturlig steg i digitaliseringsprosessen er derfor å begynne å sende dokumenter til digitale postkasser.

Smarte funksjoner

Den digitale postkassen e-Boks finnes i flere nordiske land og har mange smarte funksjoner i tillegg til dokumentlevering. Mottakeren kan blant annet betale fakturaer direkte i e-Boks. I tillegg gir tjenesten mulighet for toveiskommunikasjon slik at mottakeren kan svare deg via e-Boks og også signere dokumenter.

Reduserer administrasjonen

Alt du trenger å gjøre, er å sende filene dine til oss, så tilpasser vi dem og leverer dem trygt til e-Boks. Du slipper å bruke tid på administrasjon, samtidig som mottakerne lett finner og får oversikt over viktige dokumenter. Løsningen er GDPR-kompatibel.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende dokumenter til en annen digital postkasse enn e-Boks, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

e-Boks er en del av vårt Omnichannel-tilbud

Noen kunder foretrekker å motta utsendelser i andre kanaler enn en digital postkasse. Det kan vi ordne for deg gjennom vår komplette Omnichannel-løsning. I stedet for bare å kontrollere om kunden har valgt e-Boks – eller Norges andre digitale postkasse Digipost – undersøker vi samtidig om kunden i stedet foretrekker nettbankfakturaer eller fysiske brev. Hvis kunden heller vil ha kommunikasjon som SMS eller e-post, ordner vi det også. Dermed sikrer vi at kundene dine får kommunikasjonen i akkurat den kanalen de ønsker.

Mer om vårt Omnichannel-tilbud

Relaterte løsninger

Hva er digipost? Digital postkasse. Utsendelser havner riktig sted

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til e-Boks. På den måten sparer du både tid og penger.