eBoks_Hero_3-1.jpg

e-Boks og all nordisk digital post kombinert

Den digitale postkassen e-Boks letter arbeidsbelastningen for deg. Gjennom PostNord Strålfors kan du dessuten sende viktig post til alle digitale og fysiske postkasser i Norden gjennom samme postkasse-tjeneste. 

PostNord Strålfors gjør det enkelt å nå kunder som benytter e-Boks, Digipost og alle andre nordiske, digitale postkasser. Dette får du:

  • e-Boks en sikker digital kanal der dokumenter garantert kommer frem
  • Kanal som mottakeren selv har valgt
  • Mulighet til å lese via mobilen overalt – også utenlands
  • e-Boks har smarte funksjoner som signering, toveiskommunikasjon og betaling
  • Enklere avtalehåndtering
  • Redusert administrasjon – økt effektivitet
  • Gjennom PostNord Strålfors kan du også nå alle digitale postkasser i Norden

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til e-Boks. På den måten sparer du både tid og penger.

e-Boks foretrukket av mange

e-Boks er en digital postkasse som mange kunder velger. Kunder blir mer fornøyde når de selv får velge kommunikasjonskanal. Gjennom PostNord Strålfors når du frem enten brukerne velger postkassen e-Boks, Digipost eller andre nordiske, digitale postkasser.

Stadig flere velger digitale postkasser for viktig post. I Danmark har i prinsippet alle myndige personer over 15 år en digital postkasse som følge av offentlige krav. Også i resten av Norden øker antallet brukere kraftig hvert år. Et naturlig steg i digitaliseringsprosessen er derfor å begynne å sende dokumenter til digitale postkasser.

e-Boks har smarte funksjoner

Den digitale postkassen e-Boks finnes i flere nordiske land og har mange smarte funksjoner i tillegg til dokumentlevering. Mottakeren kan blant annet betale fakturaer direkte i e-Boks. I tillegg gir tjenesten mulighet for toveiskommunikasjon slik at mottakeren kan svare deg via postkassen i e-Boks og også signere dokumenter.

Redusert administrasjon av e-Boks

Alt du trenger å gjøre, er å sende filene dine til oss, så tilpasser vi dem og leverer dem som digital post trygt til e-Boks. Du slipper å bruke tid på administrasjon, samtidig som mottakerne lett finner og får oversikt over viktig post og dokumenter. Løsningen er GDPR-kompatibel.

Vi samarbeider med alle digitale postkasser i Norden

Hvis du har behov for å sende dokumenter til en annen digital postkasse enn e-Boks, kan PostNord Strålfors hjelpe deg med det også – vi samarbeider med samtlige digitale postkasser i Norden.

e-Boks er en del av vårt Omnichannel-tilbud

Noen kunder foretrekker å motta utsendelser i andre kanaler enn en digital postkasse. Det kan vi ordne for deg gjennom vår komplette Omnichannel-løsning. I stedet for bare å kontrollere om kunden har valgt å bruke e-Boks – eller Norges andre digitale postkasse Digipost – undersøker vi samtidig om kunden i stedet foretrekker nettbankfakturaer eller fysiske brev. Hvis kunden heller vil ha kommunikasjon som SMS eller e-post, ordner vi det også. Dermed sikrer vi at kundene dine får viktig post i akkurat den kanalen de ønsker.

Mer om vårt Omnichannel-tilbud

Relaterte løsninger

Hva er digipost? Digital postkasse. Utsendelser havner riktig sted

Digipost

Du trenger ikke å bruke tid på administrasjon av utsendelser til digitale postkasser. Med den digitale postkassen Digipost havner alle utsendelser på riktig sted.

Lett arbeidsbelastningen

Send over datafilene, så tar vi hånd om resten av administrasjonen av utsendelser til e-Boks. På den måten sparer du både tid og penger.