Forenklede prosesser for distribusjon av betalingsdokumenter

PostNord Strålfors ønsker å stå i spissen i den digitale utviklingen sammen med kundene våre. Nå har vi løsningen for inkassodokumenter til nettbanken på plass.

16-9_Puff-image_Transparent.png

Vi i PostNord Strålfors jobber aktivt med å forenkle prosesser for distribusjon av betalingsdokumenter, og i samarbeid med Nets og flere av kundene våre har vi utviklet en løsning for å sende inkassodokumenter direkte til nettbanken.

– Dette er en effektiv og ikke minst økonomisk løsning som inkassoselskapene vil tjene på å ta i bruk, sier salgssjef i PostNord Strålfors, Kåre Lund.

Kutt i gebyrsatser og andre forslag til endringer i inkassoloven vil i stor grad påvirke inkassobransjen når endringene inntrer. Med vår heldigitale løsning for inkassodokumenter til nettbanken, vil vi hjelpe inkassoselskapene med å automatisere og effektivisere inkassoløpet, som igjen gjør det mindre kostbart å inndra krav.

Flere fordeler

Inkassogjelden i Norge er over 100 milliarder kroner, og mer enn 3,2 millioner nordmenn kan i dag motta eFaktura.

– Potensialet for å sende i denne kanalen er derfor enormt, og det vil definitivt bidra til kostnadsreduksjon for bransjen, sier Lund.

I 2017 åpnet myndighetene for digitale inkassodokumenter, og frem til i år har inkassoselskapene hovedsakelig brukt Digipost.

– I tråd med utviklingen i forbrukernes betalingsmønster og deres ønske om bruk av prefererte betalingskanaler, er dette en løsning som vil gi flere fordeler.

Les hvordan Svea Finans økte innbetalinger med over 20 % ved å endre betalingskanal.

– Endringene som kommer vil bli tøffe for bransjen å tilpasse seg til, men med denne løsningen vil vi kunne bidra til kostnadsbesparelser for distribusjon av dokumentene samt raskere løsning av inkassosakene, sier Lund.

Flere nye løsninger på vei

PostNord Strålfors jobber nå med å utvikle flere ulike løsninger som vil bidra til digitalisering i B2B-markedet, og vi ønsker å stå i spissen av den digitale utviklingen sammen med kundene våre.

– For å sikre at kundene våre får oppgjør for de tjenestene de leverer, lanserer vi om kort tid løsning for utsatt betaling samt flere tjenester som er med på å redusere våre kunders totale fakturakostnader, sier leder for forretningsutvikling i PostNord Strålfors, Andreas Schei.

Vårt tilbud til markedet baseres på at det skal være enkelt for både avsender og mottaker å kommunisere, enten det er å sende/motta faktura eller å sette opp en kampanje.

Automatisere og effektivisere inkassoløpet
Spar kostnader og unødig administrasjonstid ved å ta i bruk løsningen for distribusjon av inkassodokumenter til nettbanken. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger og kundecaser

eFaktura-tilby-B2C_16-9.jpg

eFaktura til nettbank

Personaliserte eFaktura med innbydende design og relevante tilbud skaper rom for mersalg til kundene! Strålfors' B2C eFaktura-løsning inngår i en portefølje av fleksible fakturaløsninger hvor kundene selv velger hvordan de vil motta fakturaer. Det bidrar til gode relasjoner og sikrere innbetalinger.

Svea Finans

Svea Finans digitaliserer betalingsløsningene

Svea Finans får levert en moderne løsning i form av omnikanal fra PostNord Strålfors. – Noe som gir oss større fleksibilitet ovenfor våre kunder. Det å få digitalisert løsningene gjør at vi sparer miljøet, noe vi er opptatt av, sier Jostein Vingsand, Business Developer i Svea Finans.