Løsningene våre

Løsningene våre har som mål å hjelpe kundene med å skape nye forretningsmuligheter og bygge videre på eksisterende relasjoner. Selv om det er mulig å kjøpe hver enkelt tjeneste separat, ligger den virkelige verdien i å kombinere mulighetene og få kommunikasjonsløsninger som bedre svarer til forventninger og behov i hver del av kundereisen. Med skreddersydde løsninger – i Omnichannel – løser vi kundenes viktigste forretningsutfordringer.

Payment-Management_16-9.jpg

Payment Management

Betaling av faktura i Omnichannel  – kunden velger selv hvordan, hvor og når. Vår løsningsplattform for Payment Management gjør det enkelt og praktisk for deg å la kundene bestemme.


16-9-output-management-20.jpg

Output Management

Kommuniser i den kanalen, fysiske eller digitale, som kunden selv har bestemt. Med Output Management sikrer du at informasjonen når frem. Og du får mer fornøyde kunder.


16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Store selskaper håndterer tusenvis av transaksjoner hver dag. Når du digitaliserer flytene, får du en mer effektiv virksomhet. EDI er strategi.


16-9-analysis-insights-03.jpg

Consulting and Insights

I en verden der konkurransen er blitt hardere og forbrukerne mer bevisste, er det viktig å vite hvem kundene er, hvor de er, og hva de krever av deg.


Print-solutions_16-9.jpg

Print Solutions

Gjør om data til fysisk kommunikasjon og fysiske produkter – i det øyeblikk du trenger det. Med Print Solutions trenger du ikke å tenke på produksjon, distribusjon eller lagerhold.


16-9-input-management-20.jpg

Input Management

Våre Input Management-løsninger sørger for effektiv import av kommunikasjon fra alle kanaler – både fysiske og digitale – slik at innholdet kan distribueres til riktig mottaker via riktig kanal.