Løsningene våre

Løsningene våre har som mål å hjelpe kundene med å skape nye forretningsmuligheter og bygge videre på eksisterende relasjoner. Selv om det er mulig å kjøpe hver enkelt tjeneste separat, ligger den virkelige verdien i å kombinere mulighetene og få kommunikasjonsløsninger som bedre svarer til forventninger og behov i hver del av kundereisen. Med skreddersydde løsninger – i Omnikanal – løser vi kundenes viktigste forretningsutfordringer.

Payment-Management_16-9.jpg

Betalingsløsninger

Betalingsløsninger for faktura i Omnikanal lar kunden velger selv hvordan, hvor og når. Vår løsningsplattform for Betalingsløsninger gjør det enkelt og praktisk for deg å la kundene bestemme.


Kunde velge måte å kommunisere på

Utgående distribusjon

Med Utgående distribusjon kommuniserer du i den fysiske eller digitale kanalen som kunden selv har valg. Med Utgående distribusjon sikrer du at informasjonen når frem. Og du får mer fornøyde kunder.


16-9-business-integration-management.jpg

EDI og systemintegrasjon

Store selskaper håndterer tusenvis av transaksjoner hver dag. Når du digitaliserer flytene, får du en mer effektiv virksomhet. EDI og systemintegrasjon av forretningsløsninger er strategi.


16-9-analysis-insights-03.jpg

Kundeinnsikt og rådgivning

I en verden der konkurransen er blitt hardere og forbrukerne mer bevisste, er det viktig å vite hvem kundene er, hvor de er, og hva de krever av deg.


Print-solutions_16-9.jpg

Printtjenester

Gjør om data til fysisk kommunikasjon og fysiske produkter – i det øyeblikk du trenger det. Med Print Solutions trenger du ikke å tenke på produksjon, distribusjon eller lagerhold.


Dokumenthåndtering systemer innkommende dokumenter digitale og fysiske

Dokumenthåndtering

Innkommende dokumenthåndterings-løsningene vår sørger for effektiv import av kommunikasjon fra alle kanaler – både fysiske og digitale – slik at innholdet kan distribueres til riktig mottaker via riktig kanal.