Personalisert eFaktura skaper mersalg

Personaliserte eFaktura med innbydende design og relevante tilbud skaper rom for mersalg til kundene! Strålfors' B2C eFaktura-løsning inngår i en portefølje av fleksible fakturaløsninger hvor kundene selv velger hvordan de vil motta fakturaer. Det bidrar til gode relasjoner og sikrere innbetalinger.

eFaktura med store valgmuligheter

eFaktura B2C fra PostNord Strålfors inngår i et større og fleksibelt fakturakonsept hvor kundene kan velge fakturamåten de foretrekker i hele Norden. Det bidrar til økt innbetalingsfrekvens innen forfall og styrket kundelojalitet. 

Vi skiller oss fra andre tilbydere av eFaktura B2C nettopp ved å sette eFaktura inn i en større lojalitets- og distribusjonssammenheng. Kundene dine kan velge mellom eFaktura, digitale postkasser, mobilfaktura, EHF 3.0 og papirfaktura. Samtidig får du én leverandør og ett kontaktpunkt også for annen distribusjon inkludert i digitale kanaler. 

eFaktura B2C rett i nettbanken
eFaktura skapes, distribueres, tas imot og bearbeides i elektronisk form til privatpersoner gjennom nettbanken. Skannede papirfakturaer betraktes ikke som eFaktura. PostNord Strålfors er en ledende aktør innen B2C eFaktura til nettbank i Norden.

Elektroniske fakturaer forsvinner ikke på veien. eFaktura blir ikke lagt bort og glemt. De ligger godt synlige i mottakerens nettbank og minner om tid for betaling. PostNord Strålfors sørger for at fakturaer som av en eller annen grunn ikke når frem til mottakers nettbank blir distribuert gjennom reprint og postal forsendelse.

eFaktura med personifisert kommunikasjon
Med eFaktura er det enkelt å personalisere kommunikasjonen, samt å gi kundene tilgang til mer informasjon og tilbud om for eksempel varer, tjenester og gode tilbud. 

PostNord Strålfors' fakturaløsninger inkluderer også disse mulighetene: 

Mobilfaktura
Sender sms og tilbyr betalingsfunksjon rett i mobilen- det være seg nettbank, kort eller diverse nordiske betalingsapper.
Les mer om mobilfaktura

EHF (elektronisk handelsformat)
For elektronisk fakturering til bedrifter brukes EHF via PEPPOL.

Med EHF-faktura kan du enkelt kommunisere med dine kunder som har akseptert å motta EHF-faktura, det vil si at de benytter et aksesspunkt (som for eks. PostNord Strålfors) og ligger registrert i mottagerregisteret ELMA. PostNord Strålfors er et aksesspunkt i PEPPOL, (Pan-European Public Procurement Online) og tilbyr sikker og smidig utveksling av elektroniske dokument.
Ønsker du å vite mer om EHF?

Papirfaktura
PostNord Strålfors tilbyr WeMail, markedsledende løsning for print, konvoluttering og porto.
Les mer om WeMail

Digitale postkasser
Vi distribuerer dokumenter til den digitale postkassen dine kunder har valgt, Digipost eller e-Boks. En digital postkasse er en av flere kanaler for sikker dokumentdistribusjon.
Les mer om digitale postkasser

E-postfaktura
Faktura sendes rett til mottakerens e-post adresse som en pdf.

eArkiv
Samle all informasjon i et sikkert digitalt arkiv. Trygg og sikker elektronisk arkivering.
Les mer om eArkiv

Vil du vite mer om vår eFaktura løsning?
Trenger du konkrete råd om hvordan opprette eFaktura til nettbank? Avtal gjerne et møte med oss. PostNord Strålfors har ekspertisen som kan hjelpe deg med elektronisk fakturering og fakturaprint.

Kontakt oss

 

Relaterte løsninger

Inkassodokumenter-til-Nettbank_16-9.jpg

Forenklede prosesser for distribusjon av betalingsdokumenter

PostNord Strålfors ønsker å stå i spissen i den digitale utviklingen sammen med kundene våre. Nå har vi løsningen for inkassodokumenter til nettbanken på plass.