Content hub

Innovation-boom_16-9.jpg

Bedrifter bekjemper covid-19-krisen med innovasjon

Koronaviruset har tvunget bedrifter over hele verden til å foreta raske omstillinger i virksomheten. Det har ført til en rekke nyskapinger, alt fra medisinsk verneutstyr til smarte møteverktøy. Nedenfor lister vi opp ti eksempler på nyskapinger som gjør at vi vil komme sterkere ut av krisen:

Commons_16-9.jpg
Commons_Vasilis-Kostakis_Expert_NY.jpg

Kunnskapsdeling - en motor for innovasjon

Digital Commons beskrives ofte som en digital ressurs som er åpen for alle og kan brukes og utvikles fritt, med Wikipedia som et av de mest kjente eksemplene. Kunnskapsdeling gjennom Digital Commons øker nå også innenfor medisinsk forskning og smart cities.

Verdidrevet-forbruk_16-9_NY.jpg

Verdidrevet forbruk er blitt mainstream

Forbrukere har ikke bare høyere tillit til bedrifter enn til myndigheter, men de setter også sin lit til at næringslivet skal være en del av løsningen på politiske og sosiale problemer.

Google-16-9.jpg

Kontorene som gjør jobben morsommere

Dagens teknologi gjør det mulig å arbeide omtrent hvor som helst. Så hva kan et kontor tilby som det ikke er mulig å få via arbeidsrommet hjemme? Kanskje delte opplevelser og en boost for kreativiteten. Her er fem selskaper som ikke ser noen motsetninger mellom nytte og det behagelige.