Content hub

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Fremtidens betalingsløsninger

De siste årene har konkurransen innen betalingsløsninger og andre finansielle tjenester økt kraftig. Nå finnes det flere leverandører og bedre og sikrere tjenester enn noen gang før. 

Expert_Danske-Bank_Tim-Wolff-Jacobsen_16-9.jpg

Fremtidens finansielle motorveinett

Like enkelt som å sende en SMS. Dette er P27-samarbeidets visjon for betaling over landegrensene. Det fellesnordiske samarbeidet står bak utviklingen av en ny, nordisk betalingsinfrastruktur som vil styrke handelen mellom de nordiske landene.

Digital-inkasso_16-9.jpg

Potensialet for digital inkasso er enormt

I desember 2020 sendte norske selskaper 400 000 purringer og inkassokrav digitalt, og etterspørselen etter digital inkasso øker. «Vi ønsker å være i forkant av utviklingen av krav til digital inkasso sammen med våre kunder og partnere, sier leder for forretningsutvikling i PostNord Strålfors», Andreas Schei.

Expert-Enfuce_Monika-Liikamaa_16-9.jpg

Tiden er moden for smarte betalingstjenester

Enfuce vil revolusjonere vårt syn på betalingstjenester. – Jeg ønsker å forstå fremtiden – og allerede i dag tilby løsninger som påvirker den positivt, sier selskapets administrerende direktør og medgrunnlegger Monika Liikamaa.

New-payment-patterns_Photo_16-9.jpg

Fra kontantløs betaling til kontaktløs – slik endret betalingsmønsteret i Norden seg

Kommer du fremdeles til å bære rundt på en lommebok om fem år? Antagelig ikke. Digital teknologi åpner for ny kontaktløs betaling som integreres bedre i kjøpsopplevelsen.

Nye-apper_16-9.jpg

Nye apper som retter seg mot drømmer

Få hjelp med hverdagsøkonomien. Nå sparemålene dine. Realiser drømmer. Analysetjenester er det nyeste innen appøkonomien og retter seg spesielt mot millenniumsgenerasjonen.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etikk+teknologi gir nordisk fordel

Betalingsløsninger fra Kina og USA dominerer den globale e-handelen. Men midt imellom de to stormaktene forsøker den norske nykommeren Vipps å kapre en del av kaken.